piektdiena, 2012. gada 16. marts

Valentina by Valentino

Šis nu būtu pirmais produktu apskats no Glossy Box marta sūtījuma, kā biju solījusi. Šoreiz apskatīšu Lancome Hypnose Drama skropstu tušu un Valentino smaržas ar visai "oriģinālu" nosaukumu Valentina.

Pirms sākt savu apcerējumu, vēlos iespraukt nelielu priekšvēsturi par manām attiecībām ar smaržām. Man ir 3-4 aromāti, kuri ļoti patīk un tos arī pērku regulāri. Eksperimentētāja īpašības attiecībā uz smaržām man noteikti nepiemīt un veikalā droši dodos pie jau pazīstamajiem aromātiem, lai vēlreiz pārliecinātos, ka man tie joprojām patīk, lai gan īpašas jēgas tādai rīcībai, protams, nav. Jaunus aromātus sanāk nobaudīt tikai tad, kad kāda no veikalā strādājošām konsultantēm, vicinot ar jaunākajām smaržām iesmaržotu lapiņu,  to piedāvā. Laikam šī iemesla dēļ man patīk saņemt smaržu testerīšus, neskatoties uz to, ka citus blogerus tie kaitina.



Uzreiz brīdinu, ka man nepiemīt īpašs talants aprakstīt smaržas, tāpēc vairāk paļaušos uz ražotāja aprakstu, kas tās raksturo kā klasisku, bet modernu aromātu sievietei ar attieksmi, izsmalcinātai un ar nekaunīgu skaistumu. Tajās sasaucas Kalabrijas bergamots, baltās trifeles, jasmīns, apelsīnu ziedi, ciedrs un, visbeidzot, to visu noslēdz meža zemenes. Personīgi man Valentina liekas tādas diezgan vieglas, svaigi rūgtenas ar kaut kādu zāļu (varbūt vērmeļu) piemaisījumu, kas noteikti nepatiks saldo smaržu fanēm. Noturība nav izcila pat testerītim, kas parasti ir daudz reiz stiprāks un noturīgāks par oriģinālu. Visumā, labas smaržas attiecīgai gaumei, kas nesmaržo kā puse Rīgas.

Attiecībā uz skropstu tušu: man aizvien paliks noslēpumā tas, kāpēc Lancome tiek pataisītas par kulta tušām līdz pat šodienai, kad mēs visi jau esam vienkārši izlutināti ar dažādu zīmolu pārbagātību. No savas mammas nostāstiem zinu, ka tās bija pašas dārgākās un labākās tušas tālajos padomju laikos, kad visur valdīja deficīts. Mammai pat bija saglabājusies kāda apmēram 15 gadus veca tuša (!!), kas nebija sakaltusi un teorētiski vēl lietojama. Bet tagad, kad, kā jau minēju, ir tik plaša izvēle katram maciņam un gaumei, Lancome noteikti nav vienīgais favorīts. Pēc trim neveiksmīgiem (un arīdzan dārgiem) eksperimentiem ar šī zīmola skropstu tušām, man nav šaubu, ka tās man neder.

Šoreiz testēju jauno Lancome Hypnose Drama (apmēram 22 Ls), kas nāca 2 ml iepakojumā. Kā redzams bildē, tai piemīt "revolucionāra" visai dīvainas, izliektas formas otiņa, kas pēc ražotāja vārdiem nodrošina pilnīgāku saskari ar skropstām, radot tūlītēju kuplumu.




Efekts: otiņa, personīgi man, ir nedaudz par lielu un paiet laiks, kamēr iemanās uzkrāsot skropstas ar neregulāras formas birstīti bez smērējumiem. Parasti priekšroku dodu kuplinošām tušām, jo no dabas manas skropstas ir diezgan garas. Arī no šīs gaidīju kādu kuplinošo efektu, bet diemžēl, neko dižu tā nepaveica manām skropstām. Kā redzams bildēs, skropstas tika pagarinātas, neliels kupluma efekts arī ir, bet nekā ievērības cienīga. Tā pati Avon SuperShock uz manām skropstām darbojas labāk. Vienīgais plus, ko es varu pieminēt, ir noturība un tas, ka tuša nenobirst, kā tas bieži gadās ar Maybelline.


Ceru, ka apskats bija jums noderīgs un līdz nākamajai tikšanās reizei! :)








4 komentāri:

  1. Glossybox! :( kurā valstī atrodies ? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Anglijā, bet cik es zinu, pakalpojums pieejams arī Vācijā, Nīderlandē, Krievijā u.c. valstīs tikai ar dažādiem nosaukumiem :)

      Dzēst
  2. ķlasisko hypnose neviens no modificējumiem nav pārspējis :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nestrīdēšos, neskaitot šo, pati esmu mēģinājusi tikai Virtuose un L'Extreme, no kurām arī nebiju sajūsmā :)

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...