svētdiena, 2015. gada 1. februāris

Izlietots Janvārī - krēms stingrākai ādai, toniks ātrākai matu augšanai un citi zvēri


Šoreiz miskastes saturs diezgan informatīvs pozitīvā nozīmē - lielāko daļu no izlietotā gribētos kaut kad iegādāties atkārtoti.

1. Paul Mitchell Strength Super Strong šampūns (300ml, £11.95, LookFantastic), kuru lietoju kopā ar šīs pašas līnijas kondicionieri. Noteikti varu ieteikt visiem, kas nepārkrustās ieraugot sastāvā silikonus un kam patīk "salona" matu efekts. Mati ilgi netaukojas, bet nav arī sausuma sajūtas. Pati es vairs nepieturos pie vienas matu kopšanas filozofijas un lietoju pārmaiņus gan organiskos, gan profesionālos šampūnus, bet rezultāta ziņā ar minimālu pārsvaru man vairāk patīk organiskie, par kuriem tad nākamajā Janvāra favorītlietu rakstā. Starp citu, jums arī kondicionieris vienmēr izlietojas ātrāk par šampūnu?

2. Skin by Ann Webb Citrus Ginger nostiprinošais ķermeņa krēms (£7.72, iHerb) ir mans aizgājušā gada mini atklājums. Ļoti biezs un barojošs līdzeklis ar ādu nogludinošām īpašībām. Ziežam uz problēmzonām un priecājamies par gludu ādu!

3. Cutex Acetone Free nagu lakas noņēmējs mākslīgajiem nagiem - iekļāvu sarakstā tikai tāpēc, lai pateiktu, ka šī versija ir nekāda. Gandrīz vai rada sajūtu, ka cenšos noņemt nagu laku ar ūdeni.

4. MAC Fix+ (100ml, £15.50, MAC) izsmidzināmais grima fiksētājs, kam it kā būtu jānogludina āda pirms tonālā uzklāšanas, jāpaildzina meikapa noturība un jāsniedz ideāls finišs. Kādu laiku pat bija manos favorītos, bet tagad, atskatoties atpakaļ uz saviem studentes gadiem, brīnos, cik dulla biju par šo ūdeni atdodot tādu naudu! 

5. Salicilskābes šķīdums - šeit ļoti īsi un konkrēti - noteikti jābūt aptieciņā.

6. Madre Bees organiskais vaska lūpu balzāms (4.25g, £ 0.63, iHerb) - pie manis nonāca nejauši, bet ļoti patika gan kopjošās īpašības, gan tas, ka uz lūpām atstāja matētu kārtiņu un tās vizuāli padarīja pilnākas.

7. Angel Professional koncentrēts toniks ar žeņšeņa un mentola ekstraktiem galvas ādai (sešas ampulas apmēram 12 lietošanas reizēm,  €13,50, 4hair.lv) - kādu laiku atpakaļ ņēmos ar sinepju maskām (kuras strādāja lieliski), bet šī ir mazāk piņķerīgā un laikietilpīgā to versija. Tāpat kā sinepes, rada kņudinošu sajūtu, stimulē matu augšanu un veselīgu spīdumu. 

8. Avon Clearskin Blemish Clearing pretpūtīšu līdzeklis - nakts laikā noņem pietūkumu un apsārtumu no akūtas pumpas. Bet, ja laicīgi paspēj uzsmērēt uz kaut kā tik tikko jaušama, tad nepatīkamais viesis var arī "iesūkties atpakaļ" tāpat kā nācis.

8 komentāri:

  1. Man arī šampūni tika lietoti ilgāk, pirms sāku mazgāt ar šampūnu 2x. Lasīju, ka to silikonu varot dabūt nost, ja lieto bērnu šampūnus, tāpēc ir doma sākt lietot pirmai reizei bērnu šampūnu, bet otrai ierasto.
    No salicilskābes apdegumi nerodas?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man mati ir vairāk uz taukaino pusi, tāpēc vienmēr mazgāju 2x ar šampūnu, citādāk būtu šausmas! :) Īsti nezinu kā to bubuli silikonu var dabūt nost un vai vispār to kaut kā jānoņem nost - tik daudz dažādu, atšķirīgu viedokļu! Man liekas, ja ar matiem viss kārtībā, viss apmierina, tas nozīmē, ka esi atradusi savu ideālo kopšanas formulu, ja ne, tad var eksperimentēt un meklēt! :)

      Salicilskābi lietoju tikai lokāli, uz tādas sāpošas, apsārtušas, akūtas pumpas. Tpu, tpu, pagaidām kaitējumu nav nodarījusi! :)

      Dzēst
    2. Prasu, jo man pumpu tiešām izsausināja jeb pareizāk izdedzināja, bet tās vietā palika maziņš sarkans pleķītis.

      Dzēst
  2. Šo komentāru ir noņēmis autors.

    AtbildētDzēst
  3. Es kāreiz domāju iegādāt to Fix+. Domā, ka tā ir lieka naudas šķērdēšana?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Negribu atrunāt no pirkuma, bet tieši manām vajadzībām diezgan bezjēdzīgs produkts. Ja tiek lietoti labi tonālie krēmi un pūderis, kas uz sejas neizskatās kā maska, tad nekas arī nav jānogludina. Runājot par noturību - izsmidzinot uz sejas pēc tonālā un pūdera, noturību tas nepaildzina, varbūt pat tieši otrādi. Vienīgais normālais pielietojums tam bija, kad trāpījās kāds īpaši niķīgs tonālais, kas izcēla ādas sausumu vai arī bija ļoti redzams uz ādas, tad uzsmidzinot Fix+ tas visas "kūkas" kārtās izlīdzināja.

      Dzēst
  4. Jauks raksts. Lasu visu par šampūniem pēdējā laikā latvijas blogos. Gribās vairāk info. Vai ir padomā kādreiz pilns apraksts par tikai šampūniem, eļļām utt?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, Kristiāna, ka šeit ieskatījies un man prieks, ka tev iepatikās :) Diemžēl blogu es jau kādu laiku atpakaļ pametu un vairs nerakstu, bet ļoti daudz latviešu meiteņu raksta un tajā skaitā arī par šampūniem!

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...