otrdiena, 2012. gada 13. marts

GLOSSY BOX March Harrods Limited Edition

Kā jau tika solīts, vakar saņēmu savu nu jau otro kārbiņu ar kosmētiskajiem nieciņiem no Glossy Box UK. Pakalpojums Anglijā ir salīdzinoši jauns, kaut gan Vācijā pieejams jau no 2011. gada marta. Īsumā, koncepcija ir līdzīga Graze box - katru mēnesi jūs saņemat īpaši iesaiņotu kastīti ar 5-6 luksusa kosmētikas paraudziņiem miniatūros iepakojumos. Un šis prieks izmaksā tikai (vai veselas) 12.95 mārciņas mēnesī.

Lai labāk saprastu, vai ir vērts ieguldīt savu sūri grūti sapelnīto naudiņu tamlīdzīgā avantūrā, zemāk jūs atradīsiet manas domas vai review par marta paciņu. Nedaudz aizsteidzoties priekšā, varu teikt, ka šomēnes esmu ļoti apmierināta ar tās saturu, bet par visu pēc kārtas.

Kā vienmēr, paciņa ir glīti iesaiņota, ar meitenīgu rotājumu un Glossy Box emblēmu.


Šī mēneša paciņa ir īpaša, jo tiek piedāvāta kā kopējs sadarbības projekts ar vienu no kulta luksusa preču veikaliem Londonā Harrods, par ko liecina klāt pieliktā brošūra un Harrods emblēma.


Iekšā skaisti iepakoti "guļ" sešu produktu paraudziņi, ieskaitot Valentina smaržas, Molton Brown dušas želeju ar vitamīniem AB un C, mitrinošo krēmu no SK-II, Lancome Hypnose Drama skropstu tušu, Clarins nostiprinošo ķermeņa krēmu un Shu Uemura attīrošo eļļiņu, kas bija iekļauta kā dāvana, spriežot pēc niecīgā tilpuma.


Tagad man atliek vien pats netīrākais darbs to visu notestēt, lai visātrākajā laikā varētu dalīties ar jums savos iespaidos!

Līdz nākamajam ierakstam!





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...