ceturtdiena, 2012. gada 15. marts

imPRESS press-on manicure

Ilgi domāju, vai vispār publicēt šo ierakstu vai nē. Pirmkārt, produkts, kuru taisos apskatīt, nav populārs un diez vai daudzas lieto arī tā lētākos analogus, otrkārt cena ir uzskrūvēta neatbilstoši augsta, un treškārt, par šo produktu neesmu sajūsmā, lai neteiktu vairāk. Kāds varbūt varētu iebilst, ka tādā gadījumā nav vērts rakstīt atsauksmi vispār, bet man liekas, ka arī negatīvs vērtējums var būt visai interesants un noderīgs.

Tātad, imPRESS uzliekamie nagi, kuru seja ir slavenā Nicole Scherzinger, nāca kopā ar Glossy Box februāra paciņu. Zīmols ir jaunpienācējs modes pasaulē un viens iepakojums, kurā ir 24 dažādu izmēru nagi, maksā apmēram 14 Ls.




Man iepatikās oriģinālais iepakojums nagu lakas formā, kas nāca kopā ar izsmeļošu lietošanas instrukciju un miniatūru acetonā piesūcinātu salvetīti. Pārdevējs sola ātru un vienkāršu uzklāšanu un noturību līdz pat nedēļai. 



Ko lai saka, mākslīgā nagu laka (jeb drīzāk mākslīgie nagi) tiešām turas nedēļu stabili, tikai nezinu, vai to uzskatīt par plusu vai mīnusu. Nagi man aug diezgan ātri un pēc septiņu dienu ilgas nēsāšanas fotogrāfijā var redzēt ataugušo naga daļu.



Šajā bildē arī labi redzams, kā mākslīgais nags atiet no dabīgā un ir redzama pāreja, kas uzreiz rada ļoti lētu un nekoptu iespaidu. Turklāt, ķemmēt vai mazgāt matus ar šādiem nagiem ir tīrās mocības, jo tie pastāvīgi aizķeras.

Noslēgumā vēlreiz viens liels fui mākslīgajiem nagiem, lai cik arī ātri tie neuzklātos un nebūtu noturīgi!



2 komentāri:

  1. Kompliments ražotājiem- ļoti skaists dizains uz nagiem ir uztaisīts. Man patīk :)
    Piekritīšu Tev, ka cena šādai lietai ir ļoti augsta. Tad jau labāk aiziet uz salonu un uztaisīt manikīru pie profesionāļiem un kvalitāte būs daudz labāka nekā no šādiem nagiem :)

    Lai jauka diena!
    Santa

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par komentāru, tev arī jauku šo dienu! Par salonu pilnībā piekrītu :) Vēl aizmirsu rakstā piebilst, ka tikt no tiem vaļā ir ārkārtīgi grūti! Līdz šim staigāju pa mājām ar trim nagiem, kurus nevarēju noņemt :)) Labi, ka neviens neredz.

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...