sestdiena, 2012. gada 24. marts

TAG Tukšās pudelītes #1

Nu jau ļoti ilgu laiku youtube klīst gan ārzemju, gan krievu video ar šādu TAG. Vienmēr ar prieku tādus video noskatos, jo uzskatu, ka objektīvi par produktu var spriest tikai pēc tā izlietošanas vai vismaz pāris lietošanas reizēm, nevis uzreiz pēc iegādāšanās, kā tas notiek daudzos haul tipa video.

Atzīšos, ka centos cītīgi krāt tukšās pudelītes vismaz mēnesi, bet pietrūka pacietības un nolēmu izveidot īsāku ierakstu tagad.

Pirmā no tukšajām pudelītēm ir izslavētais Take the Day Off acu un lūpu dekoratīvās kosmētikas noņēmējs no Clinique.


Vēl līdz galam nepabeigusi pirmo pudelīti, iegādājos uzreiz nākamo, jo trāpīju uz atlaidēm. Priekšroku vienmēr dodu divfāžu līdzekļiem, kas noņem meikapu daudz saudzīgāk un ātrāk par krēmveida vai vienfāzes līdzekļiem. Līdz šim lietoju un atkārtoti iegādājos noņēmēju no No 7, kuram piemita nelāga īpašība atstāt pēc sevis uz ādas eļļas kārtiņu un nenotīrīt visu meikapu pilnībā. Atšķirībā no No 7, Clinique neatstāj eļļainu sajūtu uz ādas un perfekti notīra pat visnoturīgāko tušu. Turpmāk šis līdzeklis ir mans must have, ko plānoju iegādāties atkārtoti, ja vien neatradīšu savu iemīļoto Dior uz atlaidēm.


Beidzot tiku vaļā arī no sava ilgadējā vannasistabas iemītnieka - dziļi attīrošā šampūna no austrāliešu firmas Fudge. Tā kā mati man pēc balināšanas ir sausi un daudz veidošanas līdzekļu es nekad nelietoju, šo šampūnu lietoju ārkārtīgi reti. Varu teikt, ka savu uzdevumu tas pildīja labi - pateicoties tā sastāvā esošjām augļskābēm, tas attīrīja matus no veidošanas līdzekļiem, eļļas un vides piesārņojuma un padarīja tos "squeaky clean", kā ražotājs sola. Vai iegādāšos atkārtoti? Laikam nē, jo vēlos izmēģināt ko jaunu.



Trešā tukšā pudelīte ir Soap&Glory dušas želeja ar fantastisku noformējumu un amizantu nosaukumu Clean on me. Esmu jau uzsēdinājusi, ja tā var izteikties, savu mammu, tanti un draudzenes uz šo dušas želeju un tā ir pieprasītākā lieta, ko man lūdz atvest no Anglijas. Tā apvieno sevī dušas želeju un ķermeņa losjonu kopā ar debešķīgu aromātu. Noteikti ies pie sirds visām, kam patīk "garšīgi smaržot". Pietam pudele ir arī ļoti ekonomiska, jo 500 ml maksā aptuveni 5 latus, kā arī Boots vienmēr ir akcijas, kad to var dabūt vēl lētāk. NB: Pieejami arī skaisti komplekti un travel size iepakojumi.


Pēdējā tukšā pudelīte, kas noslēdz sarakstu ir Organic Surge mitrinošais kondicionieris ar organiskajām mandeļu un palmrozes ēteriskajām eļļām sausiem un pūkainiem matiem. Ļoti viegls, patīkams kondicionieris, kas tiešām mitrina matus, bet nepadara smagnējus.

Ceru, ka raksts bija noderīgs. Līdz nākamajai reizei! :)





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...