svētdiena, 2012. gada 18. marts

SHU UEMURA - CLEANSING BEAUTY OIL: pavisam negaidīts mēneša atklājums

Varu teikt, ka biju patīkami, bet galvenais - negaidīti, pārsteigta ar šo produktu. Shu Uemura ir zīmols, ko jau sen vēlējos izmēģināt, bet visu laiku atliku tās pašas cenas dēļ. Kā jau minēju šeit iepriekš, kopā ar marta Glossy Box saņēmu dāvanā niecīgu 4 ml paraudziņu ar Shu Uemuras zaļo Beauty Oil. Teikšu godīgi, pirms izmēģināju, biju visai skeptiski noskaņota, jo nemaz neticēju, ka eļļa var tik perfekti noņemt meikapu, attīrīt ādu un padarīt to mitrinātu, gludu un starojošu un tam visam piedevām vēl burvīgi smaržot, kas padara ik vakara meikapa noņemšanas pasākumu par ļoti patīkamu, var teikt pat SPA cienīgu, rituālu.




Ražotājs piedāvā sešus dažādus beauty oil veidus gan taukainai/kombinētai, gan sausai, gan jutīgai ādai, gan ādai ar novecošanās pazīmēm, kā arī brightening un klasisko eļļu visiem ādas tipiem. 150 ml iepakojums maksā ap 24 Ls, kas ir viens no iemesliem, kāpēc vēl svārstos par pirkumu.

Sastāvdaļu saraksts. Pašā augšgalā mineral oil :(

Otrs iemesls slēpjas šīs brīnumeļļas sastāvā. Lai gan ar ķīmiju esmu uz Jūs, kosmētisko līdzekļu sastāvu uzticu pārbaudīt lapai Cosmetic-Check. Īstenībā, šī lapa man arī nāca kā atklājums. Pirmkārt, to ir ērti lietot, jo meklētājā nav jāraksta viss garais sastāvdaļas nosaukums, pietiek tikai ievadīt pirmos trīs burtus.



Nospiežam meklēt un parādās saraksts ar visām vielām, kas sākas ar "cet", no kurām tad izvēlamies vajadzīgo.



Beigās sanāk tāda interesanta bilde ar smaidīgajām, vai otrādi- drūmajām sejiņām, kas raksturo katru ingredientu pēc tā draudzīguma ādai un apkārtējai videi. Visu garo sarakstu es nepārbaudīju, jo, kā zināms, sastāvdaļas ir norādītas dilstošā secībā pēc to īpatsvara produktā. Man pietiek ar pirmajām "bēdīgajām" sejiņām, lai apsvērtu, vai ir vērts šo produktu iegadāties.


Kā domājat jūs? :)

2 komentāri:

  1. Šo es gribu izmēģināt jau ļoti sen, bet Shu Uemura Latvijā nav pieejams :(
    Tas bēdīgās sejiņas noteikti ir dēļ minerāleļļas, tā parasti dabīgo lietu atbalstītājiem nepatīk, bet visas šāda veida eļļas un tās ir balstītas. Tā es sekotu savām izjūtām nevis tabuliņām :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Varbūt eBay var līdzēt? :)

      Jā, es jau arī vairāk sveros uz to, ka jānopērk. Tikai nezinu vai zaļā, kas ir ar pret novecošanās efektu man derēs. Būs jāpārvar slinkums un jāiegriežas veikalā pēc citiem testerīšiem, kas diemžēl neatrodas manā pilsētā.

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...