piektdiena, 2013. gada 29. marts

1 gada jubileja + konkurss


Martā Pietura Nr 23 kļuva par vienu gadu vecāka, par 52 rakstiem interesantāka, kā arī nomainīja bloga dizainu pēc lasītāju ieteikumiem. Lai nosvinētu šo nelielo notikumu, aicinu jūs piedalīties izlozē ar iespēju laimēt produktus, kas ir kļuvuši par maniem favorītiem no MUA, Carmex, Yves Rocher un vienu no Latvijā nepieejamajiem produktiem pēc izvēles - Revlon Lip Butter, L'Oreal Glam Shine Stain Splash vai Sleek acu ēnu paleti jums tīkamajā tonī. Balvām arī tiks pievienota pavasarīgā šallīte!

Tā sagadījās, ka bloga pirmais gads sakrita ar diezgan aizņemtu gadu manā dzīvē, tāpēc ierakstiem nepalika tik daudz laika, cik man gribētos. Bet nu jau šis saspringtais laiks tuvojas uz beigām, un es ļoti ceru, ka turpmāk varēšu veltīt vairāk laika šai patīkamajai nodarbei.

Izlozes norisei es atļāvos izmantot programu, ko noskatīju Velvet Mimosas blogā. Ceru, ka viņa to neņems ļaunā :)

Noteikumi ir ļoti vienkārši: jums ir jāielogojas programā ar savu Facebook profilu vai epasta adresi. Programa piedāvās izpildīt 5 nosacījumus, par katru no kuriem ir iespēja saņemt vienu kārtas numuru. Jo vairāk nosacījumu izpildīsiet, jo lielāka iespēja ir laimēt!

Bet viens nosacījums man ir īpaši svarīgs, tāpēc es vēlos jūs palūgt atbildēt uz jautājumu, par to, kādus rakstus jūs labprātāk lasāt, kādus gribētu redzēt vairāk, kādiem rakstiem jūs pārskrienat garām un kādi raksti jūs garlaiko.

Jūsu atbildes man sniegtu vērtīgu ieskatu lasītāju vēlmēs un iedvesmotu uz tematiem, kas gan man, gan jums sagādātu prieku.

a Rafflecopter giveaway

Izloze ilgs līdz 7. aprīlim, bet 8. aprīlī, pirmdien, paziņošu rezultātus.

Paldies visiem par jūsu laiku, ko tērējat, lai ieskatītos šajā blogā un par visiem jaukajiem komentāriem, ko es esmu no jums saņēmusi!

Novēlu visiem interesentiem veiksmi izlozē!

15 comments:

  1. Kāpēc man jāņem ļaunā, man tieši otrādi vajag īpašo balvu! :D :D :D
    Piedalos! :)

    AtbildētDzēst
  2. Noteikti piedalos :)
    Un sirsniigi apsveicu ar gadiņu!!

    AtbildētDzēst
  3. Ļoti labas balviņas esi pacentusies sagādāt! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies!

      Centos iekļaut vairāk vai mazāk neitrālus un visiem piestāvošus produktus, ko pati esmu lietojusi un kas ir kļuvuši par maniem favorītiem, iekļaujoties budžetā, bet atstājot arī vietu uzvarētājam izvēlēties pašam vienu produktu jebkurā krāsā! :)

      Dzēst
  4. Atbildot uz Tavu jautājumu manā blogā, peldkostīmu nopirku Cubusā, bet pirms kādiem 2 gadiem.. :(

    www.kristianavasarina.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par tik ātru atbildi! Es jau kaut ko ļoti līdzīgu sameklēju new look :)

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...