piektdiena, 2013. gada 22. marts

Kas izmainīja manu ādu?

Kādu mēnesi iepriekš pamanīju pozitīvas izmaiņas savā ādas stāvoklī. Tā kļuva daudz tīrāka, samazinājās 'melno punktu' daudzums. Ja agrāk uz zoda, pieres vai vaigiem man vienmēr atradās pa kādai vienai 'akūtai' pumpai un dažām dzīstošām, tad tagad, man par lielu prieku, nekādu izsitumu uz ādas nav. No vairāk subjektīviem novērojumiem, āda ir gludāka, maigāka un krāsa ir vienmērīgāka. Taukainais ādas spīdums arī ir samazinājies. 

Sāku prātot, kas varētu būt par iemeslu. Dzīvesveidu es neizmainīju, tieši otrādi, vairāk laika pavadu pie datora ar fast food, rakstot kursa darbus. Fiziskās aktivitātes arī samazināju, lai izbrīvētu vairāk laika jau minētajiem kursa darbiem. Kas tad ir pie "vainas" šim, ceru, ka pastāvīgajam, ādas stāvokļa uzlabojumam? :)

Aizdomās turamie

Galvenie aizdomās turamie ir četri produkti, kurus sāku lietot gandrīz vienlaicīgi. Iespējams, tie pat darbojušies kopā kā savdabīgs grupējums.

1. Payot toniks bez alkohola taukainai un kombinētai ādai. Tā sastāvā ir salicilskābe, mežrozīšu augļu, austeru čaulas un kafijas ekstrakti, kā arī jūras sāls, kura, kā man liekas, arī sniedz antibakteriālu "pretpumpu" efektu, jo līdzekļi, kuru sastāvā ir tikai salicilskābe, pilnībā tīru ādu man nenodrošina.



2. Creme Prodigieuse Anti-oxidant, Anti-skin stress mitrinošs dienas krēms normālai/kombinētai ādai. Šajā apskatā rakstīju, ka krēma iedarbība vēl jāpatestē, bet izskatās, ka tam pumpu uzliesmojumam šis krēms nebija pie vainas. Tieši otrādi, ādai patīk tā dabīgais sastāvs. Tas neaizsprosto poras, matē ādu un kalpo kā brīnišķīga meikapa bāze.

3. A un E vitamīns. Neizslēdzu arī vitamīnu lomu, kurus lietoju mēneša garumā. A vitamīns labvēlīgi ietekmē ādas, nagu un matu veselību, palīdzot saglabāt ādas mitruma līmeni un piedaloties šūnu atjaunošanās procesā. E vitamīns darbojas kā spēcīgs antioksidants, kas samazina iekaisuma procesus un nogludina ādas virsmu (informācija no dažādiem internetresursiem).

4. Ādas attīrīšana pēc japāņu modes, izmantojot putas radošo tīkliņu. Kā jau rakstīju, šī metode paredz, ka putas ir daudz maigākas un saudzīgākas par koncentrētu produktu, tāpēc, jebkurš sejas mazgāšanas līdzeklis ir jāuzputo. Droši vien jutīgajai ādai iepatikās šī maigā attīrīšanas metode. Sarkanums, kas uz manas ādas parādās pēc jebkuras fiziskas slodzes vai pat nelielas mehāniskas iedarbības arī ir nedaudz samazinājies.
Source: www.omniamc.com

Kādi produkti izmainīja jūsu ādas stāvokli (uz labo vai slikto pusi)?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...