ceturtdiena, 2013. gada 7. februāris

Tālas noskaņas zilā vakarā

Šoreiz raksts par pirkumiem un krāsu psiholoģiju - divi vienā. Kā zināms, sniegs nav tikai balts, tam ir vairākas nokrāsas, bet, diemžēl, ar man piemītošo krāsu nianšu aklumu, es spēju saskatīt tikai zilo. Tā nu sagadījās, ka līdz ar pirmo sniegu Anglijā, mani sāka piesaistīt zilā krāsa, ko pamanīju tikai pārskatot savus pirkumus.

Tagad beidzot arī es varu nomainīt bilžu fonu uz kaut ko ļoti jauku, tīru un pūkainu:



Maybelline Rocket Volume tuša - daudzi blogeri jau ir rakstījuši par šo produktu, kas burtiski kā raķete ir aplidojis visus skaistumblogus un formus. Diemžēl mana pieredze ar šo tušu ir negatīva. Lai gan tā neatstāj tumšus nospiedumus zem acīm un nebirst (kā citas skropstu tušas no Maybelline), efekts ko tā sniedz manām skropstām man nepatīk. Parasti man reti kura skropstu tuša neder, jo skropstas no dabas ir garas un diezgan biezas, bet šī pamanās manas skropstas saķepināt un pārvērst "zirnekļa kājiņās". Turklāt, lai to vakarā labi notīrītu, jāpieliek ne mazums pūļu un berzēšanas (ko gan norakstu uz to, ka man ir ūdensnoturīgā versija).

Pievēršoties veiksmīgākiem pirkumiem, daudzi Amerikas un citu valstu blogeri sajūsminās par UK zīmola Barry M nagu lakām to cenas un kvalitātes attiecības dēļ. Lai gan dažus gadus atpakaļ man bija neveiksmīga pieredze ar kādu bāli rozā nagu laku no Barry M, es nolēmu izmantot izdevību un, kamēr es vēl esmu te, izmēģināt arī citas krāsas.

Barry M Indigo 312  - zila tinte uz nagiem attiecīgam noskaņojumam


Barry M Gelly Hi Shine Bluberry 252

Abas attēlā redzamās nagu lakas ir no dažādām kolekcijām. Tumši zilā ar melno vāciņu ir no vecās kolekcijas, bet gaiši zilā ar sudraba vāciņu ir no jaunās kolekcijas (visas 9 šīs kolekcijas lakas var apskatīt te). Šoreiz laka ir ar gēla effektu, ko var ļoti labi just to uzklājot. Vienas lakas kārtas ir pilnīgi pietiekoši vienmērīgai un līdzenai uzklāšanai. Kā vēsta nosaukums, tai piemīt gēla īpašības - lakai ir ļoti spīdīgs finišs un biezs pārklājums. Finišs ir tik spīdīgs, ka virskārta pat neprasītos, ja vien laka tik ātri nenoluptu, tāpēc es izmantoju top coat kas lieliski paildzina tās noturību.

Barry M Bluberry

Runājot par krāsu - vai tā nav brīnišķīga? Gaiši zils vasarīgas debess tonis, kas brīnišķīgi uzlabo garastāvokli, kad apzinies, ka līdz vasarai vēl veseli četri mēneši.

Kāda ir Jūsu attieksme pret spilgtiem nagu laku toņiem ziemā?

5 komentāri:

  1. Man vispār ļooti patīk zilie toņi uz nagiem, gan vasarā, gan ziemā. Arī šobrīd uz nagiem ir debeszils tonītis no Make Up Factory.

    AtbildētDzēst
  2. Ļoti skaista laka, es arī gribu pamēģināt Barry M lakas, vismaz acu ēnas man ļoti patika. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tās neesmu vēl mēģinājusi. Dzirdēju, ka laineri un acu zīmuļi arī ir labi :)

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...