ceturtdiena, 2013. gada 31. janvāris

Izlietots Decembrī/Janvārī

Šajā rakstā apvienoju divus mēnešus, jo pirmkārt, Decembrī tāds raksts netapa, un otrkārt, daudz produktu, kas tika izlietoti Decembrī, bildē neparādās. Man ļoti patīk ņemt līdzi ceļojumā produktus nelielos tilpumos vai arī tādus, kas tūlīt, tūlīt beigsies, lai ceļojuma laikā tos varētu "piebeigt" un atpakaļceļā nevestu lieku taru. Tā gadījās  arī šoreiz, tāpēc atrādu tikai to, kas izlietojās mājās :)


Bildē no kreisās uz labo:

Simple Kind to Skin nomierinošs toniks bez alkohola - ražotājs apgalvo, ka tā sastāvā ir tikai pašas maigākās sastāvdaļas bez 'liekām ķimikālijām', bet pat pavirši pārskrienot sastāvdaļu sarakstam, uzreiz acīs metas pieci parabēni un citi nezvēri. Vai ražotāji tomēr kādreiz beigs maldināt patērētāju? Esmu vīlusies šajā zīmolā un toniks lido miskastē gandrīz pilns.

Inecto Pure Coconut Oil (eļļa matu spīdumam) - tas pats stāsts. Lūk arī 100% tīras kokosriekstu eļļas sastāvs pierādījumam: Cyclomethicone, Coconut oil, Parfum, Coumarin, Benzyl Salicylate.

Alberto VO5 Nourish Me Truly kondicionieris bojātiem matiem - īsta pērle! Paķēru to par smieklīgu naudu (apmēram 1.5 eiro) uz ātru roku un biju ļoti patīkami pārsteigta par iedarbību un patīkamo aromātu. Tas ir jau otrs šīs firmas produkts, kas man neliek vilties.

Korres Body Butter ķermeņa sviests ar jasmīnu sausai ādai - biezas konsistences krēms, kas labi mitrina un debešķīgi smaržo. Iepakojums arī ļoti ērts.

1 komentārs:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...