ceturtdiena, 2013. gada 28. februāris

Izlietots Februārī

Lai arī Februāris ir pats īsākais mēnesis gadā, tas man ir izdevies diezgan ražīgs:


1. Organic Surge Moisture Boost Shampoo sausiem, nepaklausīgiem matiem ar mandeļu un palmrozes ēterisko eļļu. Jau otrais izlietotais iepakojums.
2. Oriflame Christmas Surprises Sweet Berries Scented Hand Cream - saņēmu dāvanā. Godīgi sakot, īpašu efektu, ja rokas ir ļoti sausas, tas nedos, bet, par laimi, pie mums ziemas īsti nebija un šī problēma man gāja secen. Aromāts gan jauks.
3. Aubrey Organics Jojoba & Aloe Desert Herb Revitalizing Conditioner sausiem un bojātiem matiem. No sevis varu piemetināt, ka šis kondicionieris vairāk derēs tieši ļoti sausiem un bojātiem matiem, bet to var lietot arī kā masku, 15 minūtes paturot matos pirms mazgāšanas. Cena ap $8, bet lietoju es to gandrīz veselu gadu!
4. Revlon ColorStay tonālais normālai/sausai ādai tonī 150 Buff - apskats šeit. Vēl varu tikai piebilst, ka nomazgājas šis tonālais ārkārtīgi grūti. Tieši šī iemesla dēļ uzskatu, ka tas tomēr ikdienai neder, jo ļoti aizsprosto poras un neļauj ādai elpot, bet ballītei, kad gribas, lai grims nepieviļ, tas ir perfekts atradums.
5. Shiseido Moisture Recharge acu krēms - manai ādai likās diezgan taukains, tāpēc lietoju tikai uz nakti vai arī tad, kad trūka mitrināšanas.
6. Elegant Touch nagu lakas noņēmējs ar acetonu - jā, ar acetonu. Kļūda, par ko maksāju vairāk nekā pusotru gadu, jo vienreiz man pietika neapdomības aizsūtīt uz veikalu pēc lakas noņēmēja vīrieti.
8. Gucci Guilty ķermeņa losjons (šeit redzam sekas totālam smadzeņu nogurumam un negribēšanai pareizi saskaitīt līdz 10). Par losjonu - ja patīk Guilty aromāts, tad patiks arī losjons. Duetā ar smaržām tas skan īpaši jauki!
9. Neal's Yard Remedies Rehydrating Rose Daily Moisture dienas krēms normālai ādai. Sastāvā "hundred petalled", damaskas roze, kumelīte, gurķu mētra un hialuronskābe. Šis krēms man lika saprast, ka āda man nu nekādīgi nav normāla, bet drīzāk gan ļoti taukaina. Sejas kopšanai tas man nederēja, bet kaklam, dekoltē un pārējam ķermenim bija tieši laikā.
10. Batiste Dry Shampoo Diva sausais šampūns. Ļoti iepriecina cenas/kvalitātes attiecība!
11. Clinique Take the Day Off Make Up Remover for Lids, Lashes and Lips - šeit gan cenas elements neiepriecina, bet efekts gan. Acu kosmētiku noņem ātri, saudzīgi un līdz pēdējai skropstu tušas kripatiņai!

2 komentāri:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...