otrdiena, 2012. gada 17. aprīlis

TAG If all my make up disappeared

Nesen Danas blogā redzēju interesantu rakstu ar 10 lietām, kas tiktu iegādātas, ja visa kosmētika pēkšņi pazustu. Tā kā man raksts likās interesants, nolēmu arī pati uzcept kaut ko līdzīgu.

Tātad mans saraksts:


1. Pirmā lieta, ko iegadātos, ja visa mana kosmētika pazustu, būtu Urban Decay Naked palete. Viennozīmīgi. Ar Naked var izveidot tik daudz dažādu un daudzām situācijām atbilstošu acu meikapu kā ne ar vienu citu paleti - gan darbam, gan atpūtai, gan tusiņam, gan skatuvei un ta tālāk un tā joprojām.


2. Benefit They're real skropstu tuša. Tā nav ideāla tuša visiem gadījumiem, bet tā ir perfekta dramatiskām, izteiksmīgām skropstām, ar ko es dažreiz grēkoju arī dienas laikā (blush).
Source: InStyle.com
3. Diorskin Forever. Pirmkārt, tas ir universāls tonālais, ar kuru, atkarībā no tā, cik biezu slāni uzklāj, ir iespējams izveidot gan vieglu pārklājumu, gan arī ļoti sedzošu. Otkārt, pilnīgi nemanāms uz ādas, un kā man liekas, kopj ādu un neaizsprosto poras.

Source: http://marnigold.blogspot.co.uk
4. Sally Hansen Strong as Diamonds Nail Hardener. Līdzeklis, kas tiešām dara to, ko sola. Var ataudzēt tik garus nagus, cik atļauj iztēle vai pieklājība.


5. un 6. Tonālo varu uzklāt arī ar rokām, bet acīm neaizvietojamas ir MAC otiņas 217 un 219. Pirmās ko iegādājos un pirmās ko iegādātos, ja visas pazustu.


7. Bourjois vaigu sārtums, par kuru esmu jau rakstījusi te. Lai gan tas mani nesajūsmināja, ar katru dienu iemīlos tajā vairāk un vairāk.

Source: www.beautive.com 
8. PUPA uzacu zīmulis. Lai gan šad tad lietoju arī acu ēnas, tomēr pēc zīmuļa roka sniedzas daudz biežāk. Tas ir universāls zīmulis, kas pārsteidzošā kārtā der visām - gan blondīnēm, gan brunetēm, gan melnmatēm. Plus, tam galā parocīga birstīte, kas dabīgi iztušē krāsu.
Source: pharmacyathand.co.uk
9. YSL Touche Eclat konsīleris/izgaismotājs. Neko vieglāku un tajā pat laikā maskējošāku zonai ap acīm vēl neesmu atradusi.
Source: smarzo.lv

10. Smaržas Lanvin Eclat. Manas, manas un tikai manas :)

3 komentāri:

  1. Tu esi rakstījusi par produktiem, uz kuriem jau kādu laiku esmu ''metusi aci''. Nu re, ja nopirkšu būs attaisnojums- salasījos labus blogus :D :)

    AtbildētDzēst
  2. Benefit man patika, bet neskita tik super, lai atkaartotu pirkumu - man liekas, ka galvenais iemesls bija, tas, ka taa atstaaja melnus punktinjus uz aadas, tur kur garajaam skropstaam sanaaca pieskarties...UD naked palette esmu gribeejusi izmeeginaat jau looti ilgu laiku, bet taa arii neesmu saneemusies, jo neesmu paarliecinaata, vai izlietotu daudzus no neutral toniem..YSL Touche Eclat ir noteikti for purchasing manaa sarakstaa :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man arī ar Benefit tā gadījās. Cenšos biežāk iečekot spogulīti vai viss ir kārtībā :)

      Neitrālie toņi parasti ir paši ejošākie, bet atzīšos, ka kādas trīs ēnas no šīs paletes mana ota pat nav skārusi.

      Man YSL jau pārgāja uz sarakstu "meklēju analogu" :) Diezgan ātri izlietojas un arīdzan iecērt robu maciņā.

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...