otrdiena, 2012. gada 10. aprīlis

Models Own nagu lakas


Nesen savā īpašumā ieguvu jau sen kāroto nagu laku ar crackle effektu no Models Own krāsā Silver, nākamā sarakstā no tehnoloģiskajiem jaunumiem kosmētikā tā kā būtu magnētiskā laka no Flormar, ko apskatīja Jesteify savā blogā.

Diemžēl nevaru salīdzināt Models Own smash-up ne ar vienu citu zīmolu, bet ar iespaidiem un fotogrāfijām varu gan padalīties.


Sākšu ar padomiem un ieteikumiem no savas pieredzes:
1) Pirmkārt, iesaku ļaut bāzes lakai ļoti labi nožūt, pirms uzklāt smash-up. Ja tas netiks izdarīts, efekts nebūs maksimāli labs.
2) Otrkārt, visa taupība jāatmet pie malas un jāklāj ļoti biezs lakas slānis. Īsumā, jo biezāks slānis, jo pievilcīgāks crackle efekts.

Kā jau visām Models Own lakām, arī šai noturība ir uz 5/5. Pēc sešu dienu aktīvas darbošanās virtuvē un pa māju, laka ir tikai nedaudz nodilusi pašos galiņos, kas ļoti priecē.
Diemžēl kamera neuzķēra violeto tonīti, kas piemīt Aqua Violet.
Otra laka no Models Own, ko izmantoju kā bāzes kārtu ir Aqua Violet no sērijas BeetleJuice (noteikti apskatiet te visas krāsas ir vienreizējas!). Nedaudz esmu iekavējusi ar tumšas, piesātinātas hameleona krāsas trendu, kas vairāk piestāvētu ziemai, bet, pēc manām domām, lietainām pavasara dienām šī krāsa ir kā reiz piemērota. Dienas gaismā tā laistās no zaļa toņa uz violetu, noteiktā gaismā izskatīdamās ka tumšs akvamarīns. Varētu teikt, ka tā nedaudz atgādina Opi Austin-Tatious Turquoise. Vakarā tā ir sūnu zaļa.

Tāpat kā smash-up, arī šī ir diezgan noturīga. Pirmais slānis klājas jocīgi - vai nu ir par maz un sanāk caurspīdīgs, vai nu par daudz un otro slāni var nemaz neklāt. Toties otrais slānis visu kārtīgi izlīdzina un, ja nav īpašas vēlēšanās, top coat var arī neklāt.

Cena aptuveni 5 Ls.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...