svētdiena, 2012. gada 15. aprīlis

NARS Pleasures of Paris


Šis laikam ir pats laikietilpīgākais ieraksts visā mana bloga neilgajā pastāvēšanas vēsturē. Jau laikus atvainojos par fotogrāfiju kvalitāti, tā kā joprojām izmantoju savu "ziepjutrauku", jo roka vienkārši nesniedzas pēc spoguļkameras, kas, savas saimnieces slinkuma dēļ, guļ plauktā neskarta.

Palete Pleasures of Paris noformēta tradicionālajā melnajā iepakojumā, kas nebūt nav labi, ja jūsu arsenālā ir vairākas paletes no NARS. Man šī problēma, nezinu par laimi vai kā, bet atkrīt. Patīkami nesastapt tāda veida paletē nekādu lētu aplikatoru, kas aizņem vietu un krīt laukā ik reizi, kad uzklājam meikapu.

Toņi, uzklāti uz UD Primer Potion, izskatās apmēram tā:

Dienas gaismā bez zibspuldzes. No kreisās uz labo: Nepal, Violetta,  Demon lover, Fez, Abyssinia, Cordura.

Ar zibspuldzi.
Šo paleti, galvenokārt, iegādājos divu violeto toņu dēļ, kas, aizsteidzoties priekšā notikumiem, nebūt mani neiepriecināja. Paletē ir sešas ēnas, par katru tātad sīkāk.

Dienas gaismā bez zibspuldzes. Augšējā rinda no kreisās uz labo: Nepal, Violetta, Demon lover. Apakšējā rinda: Fez, Abyssinia, Cordura.

Ar zibspuldzi.
1. Nepal: Rose with shimmer. Es teiktu bronzīgs persiks. Skaista, ļoti pigmentēta krāsa ar smalku šimmeri, kas tekstūras un finiša ziņā salīdzināma ar Urban Decay ēnām.
2. Violetta: Smoky Lavander. Viena no krāsām, uz kuru liku lielākās cerības šajā paletē. Lai gan vidēji pigmentēta, uz plakstiņu pārnesas nelabprāt, iegūstot brūnganu vecrozā nokrāsu.
3. Demon lover: Deep indigo. Pavisam ne indigo, drīzāk deep purple, kas tāpat kā iepriekšējā krāsa slikti pārnesas uz plakstiņu un izpludinot kļūst netīri brūngan-violeta.
4. Fez: Velvety cocoa. Skaista, superpigmentēta bronza ar supersmalku, delikātu šimmeri. Es teiktu šīs sezonas must have.
5. Abyssinia: Delicate pearl sheen. Kļuva par manu iemīļotāko highlighting krāsu. Ļoti maigas miesaskrāsas ēnas, kas nepiedot līķa bālumu fotogrāfijās, bet sniedz gaišu mirdzumu.
6. Cordura: Shimmering sooty dark brown. Tumša, piesātināta brūna krāsa ar paliela zeltaina šimmera gabaliņiem. Lieliska alternatīva melnām ēnām, kas noderēs vakara vai svētku grimam.

Visizdevīgāk NARS ēnas izskatās tieši vakarā it īpaši pieklusinātā sveču gaismā. Secinājumus atļaušos atstāt jūsu ziņā :)

Kā jau iepriekš minēju, iegādājos šo paleti galvenokārt violeto toņu dēļ, kas manas cerības neattaisnoja. Turklāt, Nepal un Fez ir līdzīgas Urban Decay ēnām, kas man arsenālā jau ir. Sanāk, ka ieguvums ir tikai divi jauni acu ēnu toņi, kas, starp citu, ir fantastiski!

2 komentāri:

  1. Abyssinia tiešām skaists. Kā klājas, nebirst? Un vai izpētīji pirms pirkuma citu blogeru swatchus un review'us? Baigi nepatīkami, ka tāds pirkums ir vilšanās, kaut gan, Urban Decay Naked palete tika debesīs celta, bet realitātē nemaz tik ļoti fantastiska nav :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pētīju swatchus un violetie izskatījās diezgan daudzsološi (varbūt tie tādi arī ir tikai uz tumšākas ādas krāsas). Abyssinia paletē izskatās dzeltenīgs, bet uz acīm miesaskrāsas. Klājas viegli, nebirst un uz labas bāzes turās ilgi. Tiešām skaists tonītis.
      Par Naked gan laikam nepiekritīšu, jo tā ir mana mīļākā palete, ko izmantoju teju katru dienu un kvalitāte gandrīz visām, izņemot Sidecar, mani vairāk neka apmierina.

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...