piektdiena, 2015. gada 9. janvāris

Kā es iekritu ar muitu jeb nesenais pasūtījums no iHerb


Šad tad pasūtot kaut ko lielāku vai mazāku no iHerb es vienmēr gana veiksmīgi esmu izvairījusies no muitas nodokļa. Šoreiz vecais triks neizgāja cauri un par 46 mārciņu vērto sūtījumu es šķīros vēl no 17. Zelta vērtie produkti ir:



1. Jason Natural Pure Natural Smoothing Sea Kelp šampūns un kondicionieris, kuri savu solījumu savaldīt pūkas uztver pārāk nopietni un manus smalkos matus pārlieku piesātina, kas rezultātā noved pie ātras taukošanās. Iespējams, ļoti sausiem vai čirkainiem matiem varētu derēt, arī smarža abiem līdzekļiem ļoti patīkama (t.i. ne smakas no attēlotajām ūdenszālēm).


2.  Deep Steep Grapefruit - Bergamot ķermeņa losjons ar žožoba eļļu, alveju un šī sviestu ir īsta delikatese svaigo zaļās tējas un citrusu aromātu cienītājiem. Tas ir ļoti viegls, šķidras konsistences līdzeklis, kas ātri iesūcas ādā un sniedz vidēji stipru mitrināšanu.

3. Pure & Basic Wild Banana and Vanilla dušas želeja mani iekaroja jau ar nosaukumu vien, bet praksē izrādījās nepārspējama! Ja jums, tāpat kā man, banāna un vaniļas aromātu duets raisa pozitīvas asociācijas, šis produkts ir noteikti jāizmēģina!  

4. Aura Cacia Bay jeb lauru lapu ēteriskā eļļa tika iegādāta pēc YouTube blogera IrenVladi rekomendācijas matu augšanas stimulēšanai. Pagaidām neesmu lietojusi, bet citas ēteriskās eļļas no iHerb man saimniecībā izrādījās pat ļoti noderīgas.



5. Everyday Minerals Dome Blush Brush un Angled Blush Brush ir sintētiskas vaigu sārtuma otiņas. Abas ļoti blīvi savāktas, ar mīkstiem sariņiem, kas ļoti labi uzņem gan pūderveida, gan krēmveida līdzekļus.

Papildus jau nosauktajiem pirkumiem, paciņā bija arī vitamīni, kurus iHerb var atrast par ļoti pievilcīgām cenām. (Ir vērts salīdzināt ar mūsu aptieku piedāvājumu!)

P.S. Pirmajam pirkumam ar manu kodu WOC522 atlaide $5 vai $10 (atkarībā no pirkuma summas). Bet, ja jums rados vai paziņās ir kāds, kas jau pasūtīja no iHerb, varat izmantot viņa/viņas kodu, jo tam cilvēkam ieskaitās neliels procents no jūsu iztērētās summas. Pēc tam iHerb jums piešķirs tādu pašu kodu, kuru varēsiet nodot tālāk. Mammu, tēti, māsu vai kaķi gan nesanāks pierakstīt kā jaunos pircējus, ja jums ir viena adrese (ir mēģināts :) ).

Kādi ir jūsu atklājumi no šī veikala?

22 komentāri:

  1. sakārdināji ar banānu un vaniļas dušas želeju :D

    AtbildētDzēst
  2. Es ar to Bay ēterisko eļļu gada laikā ataudzēju dabīgo matu krāsu - laba. Vien jāpierod pie smaržas. Un Deep Steep losjoni man vieni no mīļākajiem vieglajiem mitrināsānas līdzekļiem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Laba motivācija beidzot sākt to lietot! Smarža man gan ļoti patīk - tāda uzmundrinoša. Deep Steep ir arī dušas želejas, kuras, ja smaržo tikpat labi kā losjons, gribētos izmēģināt.

      Dzēst
  3. Pag, 17? Cik tad liels ir muitas nodoklis? :/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es sūtīju caur DHL, droši vien pievienoja klāt fiksēto "handling fee", kas, vismaz pastā (Royal Mail), ir puse no nodokļa. Neizdevīgi!

      Dzēst
  4. Ohoho, kāda piemaksa, 17 eiro, traks! Tāpēc es parasti vairos ko sūtīt no šīm lapām, nav iegājies un nekad nevar zināt. Man n Jason bija ķermeņa eļļa, likās ļoti smaga. Dušas želeja ar vaniļu un banānu izklausās fantastiski!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tā ir tāda laimes spēle, bet, ja nepārcenšas ar groza apjomu, sanāk daudz lētāk nekā veikalos. Šie Jason šampūni manai gaumei arī par smagu, kaut gan bija dzirdētas labas atsauksmes. Dušas želeja, skatos, topā! :)

      Dzēst
    2. Man vienreiz sūtot no Ali kaut kādi nelaimīgie 70 centi bija pa virsu, nē nu! :D

      Dzēst
  5. Es pēdējā laikā dēļ ilgās marinēšanas muitā un PVN vairs neko nesutu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Žēl, ka tāda sistēma. Es tieši pēc taviem ieteikumiem daudz ko esmu no iHerb pasūtījusi. Tagad gaidu, kad Giovanni šokolādes skrubis parādīsies noliktavā :)

      Dzēst
  6. Banānu dušas želeju jau saglabāju wishlist, sakārdināji! :)

    AtbildētDzēst
  7. Bet kāpēc izvēlējies DHL? Tas taču pats par sevi jau dārgi sanāk.
    Esmu sūtījusi vairākkārt gadu garumā, vienmēr izvēlos lētāko piegādi un nekas muita nav bijusi-kāds tai pamatojums? Muitu tak rēķina no 150 Eur.
    Vienīgi pvn gan maksāju.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Airmail nebija pieejams, jo pārsniedzu atļauto svaru, bet nākamā vienkāršā pasta opcija bija dārgāka nekā DHL. Anglijā PVN piemēro pirkumiem virs 15 mārciņām, es sajaucu ar muitu :)

      Dzēst
    2. Ā, nu pvn es katru reizi jau pirms pirkuma sarēķinu cik nāksies samaksāt.
      Tagad gaidu pienākam Neoteric Cosmetics Inc, Alpha Hydrox sejas mazgājamo ar skābēm un ķermeņa losjonu ar skābēm. Paula Begun labi par viņiem atsaucas, gribas ātrāk izmēģināt.

      Dzēst
    3. Hmm, tagad arī man gribas izmēģināt!

      Dzēst
  8. jason matu produkti ir arī http://www.feelunique.com/brands/jason/hair (ja sūtijums pārsniedz 10poundus, tad ir free shipping) . salīdzinot ar iHerb ir ~1.20 poundu atšķirība..varbūt ,ka izdevīgāk šos sūtīt no feelunique un citas lietas no Iherb, lai izvairītos no muitas. Protams, ja domā regulāri lietot. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Nezināju, ka feelunique arī pārdod Jason. Bet domāju tuvākajā laikā būs jāpiebremzē ar šampūniem :)

      Dzēst
  9. Ja sūta uz LV no ārpus ES un nav norādīts kā gift, tad nodokļi sākas no EUR 22.00; gift no EUR 45.00
    https://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=9&id=4925&hl=1&mod=33
    kalkulators te:
    http://www.muitaspaligs.lv/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liels paldies, Kristīne. Domāju, sūtītājiem no Latvijas būs noderīga info :)

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...