ceturtdiena, 2014. gada 27. februāris

The Sacred Truth - zaļā ķēpa no Lush

Beidzot arī es varu oficiāli pievienoties Lush svaigo masku cienītāju pulciņam ar šo ķepīgo, pelēkzaļās masas pikuci, videi draudzīgajā - jaunavību zaudējušajā iepakojumā. Es nebūt negribēju būt vulgāra, bet, rakstot par Lush, bez viņu sulīgā žargona neiztikt.


Lush Sacred Truth maska sola aizkavēt ādas novecošanos pateicoties tās sastāvā esošajiem dabīgajiem antioksidantiem (zaļā tēja, žeņšeņs, kviešu asni) un papaijas ekstraktam, kas darbojas kā enzīms, kurš atbrīvo ādu no atmirušajām šūnām, tādējādi izlīdzinot ādas toni un tekstūru. Nosauktās sastāvdaļas ietilpst tradicionālajā nobriedušas ādas kopšanas kokteilī, bet tikpat labi noderēs arī jaunai ādai, kura ik dienu tiek pakļauta ārējās vides stresiem (pilsētnieces sarosās).


Izmantoto svaigo produktu dēļ maska ātri bojājas, tāpēc tā ir jāuzglabā ledusskapī un jāizlieto apmēram mēneša laikā (vai, kā man poētiski pavēstīja pārdevēja, kamēr nesāk nelāgi ost vai izmainīties tekstūrā). Ar krustiņu kalendārā neatzīmēju, bet aptuveni aplēšot, 75g maskas man pietika kādām 8-10 lietošanas reizēm, kas, parēķinot, sanāk lētāk nekā Montagne Jeunesse, kura pavisam nesen ietilpa manos favorītos.

Bildes avots
Viss „patērētāja ceļojums”, kas iekļauj sevī viegli ironisko, komiksveidīgo veikala noformējumu, labi informētus konsultantus bez dioriskās uzpūtības un šaneļa snobisma un pašu produktu, ir ļoti tīkams pasākums. Arī rezultāta ziņā maska mani pilnībā apmierina. Tā lieliski tonizē ādu, uzmundrina un novērš sausumu. Kopsavilkumā, pirmā iepazīšanās noritējusi veiksmīgi un ceļš uz jauniem pirkumiem no Lush svaigā gala nobruģēts.

Un kādas ir jūsu mīļākās svaigās maskas no Lush?

6 komentāri:

  1. "labi informētus konsultantus bez dioriskās uzpūtības un šaneļa snobisma" - labi teikts ;D
    šobrīd lietoju Magnaminty. patīk. :]

    AtbildētDzēst
  2. Man patīk magnaminty un medus maska :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Labās atsauksmes par Magnaminty tiešām nav pievīlušas!

      Dzēst
  3. Es šai kā reiz piebeidzu testera trauciņu.. Patika, bet pilno burciņu laikam nepirkšu.. Tā smarža tā ne pārāk mani uzrunāja..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pat ja mēs to negribam atzīt, smarža tomēr ir svarīgs faktors. It īpaši produktam ko lietojam tik tuvu degunam :)

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...