sestdiena, 2013. gada 9. novembris

Vēl dažas atsauksmes par Yves Rocher produkciju


Turpinot savu iepazīšanos ar Yves Rocher produkciju, pastāstīšu vēl par diviem produktiem no šī zīmola - Jardins du Monde dušas želeju ar polinēziešu tiare ziedu un sejas mazgāšanas līdzekli ar triju tēju ekstraktu (iepriekšējās atsauksmes par Yves Rocher skropstu tušu Sexy Pulp Volume un trīs minūšu attīrošo sejas masku).



Noformējot savu pasūtījumu, Jardins du Monde dušas želeju piemetu klāt "svara dēļ," bet kopš pirmās lietošanas reizes nevaru vien pārstāt par to priecāties. Tā lieliski izpilda pašas elementārākās prasības - labi puto, līdz ar ko ir ekonomiska, labi attīra un nesavelk ādu čokurā (kaut gan es melotu, ja teiktu, ka pēc lietošanas nav vajadzības pēc krēma). Taču tas nebūt nav pats galvenais, kas starp visām pārējām šīs cenu kategorijas dušas želejām man liek sniegties tieši pēc šīs. Pats galvenais, kas padara Jardins du Monde lietošanu par īpaši relaksējošu pasākumu, ir tās smarža. Pie malas visas Drogu plauktu sintētisko gurķu un apšaubāma jogurta smaržas, šī manta apvij ar juteklisku, eksotisku aromātu, kas atgādina diezgan sarežģītu parfimērisko kompozīciju. Noteikti gribu izmēģināt arī citas Yves Rocher dušas želejas, it īpaši svētku vai limitētās.

Vērtējums: 5-/5 (mīnuss par to, ka varētu būt mitrinošāka)
Cena: £3.90 (šobrīd 50% atlaide - £1.95)


Toties Yves Rocher attīrošais līdzeklis ar triju antioksidantu tēju ekstraktiem saņem no manis ne tik viennozīmīgu vērtējumu. Pēc tekstūras tas ir diezgan biezs krēmveida līdzeklis ar parupjām, bet reti izskaisītām skrubējošajām daļiņām (tās var redzēt vienā no zemākesošajiem attēliem), kas diezgan labi puto.


Yves Rocher ar sev raksturīgo lakoniskumu solījumos apgalvo, ka produkts paredzēts ādas attīrīšanai no kosmētikas un ādas tekstūras uzlabošanai pateicoties līdzekļa sastāvā esošajām abrazīvajām daļiņām. Es tā arī nesapratu, kādā no šiem procesiem piedalās trīs veidu tējas (kas arī nav tik svarīgi, jo šie ekstrakti ir minēti vien pašās sastāva beigās), bet smarža tam ir ļoti patīkama, svaiga un ar nelielu mājienu uz zaļās tējas lapiņām.


Varu apstiprināt, ka produkts attīra ādu pat no vissmagākā grima ar vienu reizi, neatstājot uz vates nodevīgās tonālā palieku pēdas. Attīrīšanas procesā savu artavu sniedz arī skrubējošās daļiņas. Bet, es neesmu sajūsmā par sajūtu, ko tas atstāj uz ādas pēc noskalošanas. Varbūt tam pie vainas ir kokosriekstu eļļa, kas atrodas sastāvā uzreiz pēc ūdens, bet āda liekas pārāk gluda un "čirkstoša," lai būtu īsta. Plus ir tas, ka šī sajūta pāriet pēc rūpīgākas noskalošanas vai arī uzreiz pēc tonika lietošanas. Tā arī līdz galam nesapratu, vai varu ar to sadzīvot. Neskatoties uz to, patīkamās smaržas un tīrības sajūtas dēļ, es sniedzos pēc šī līdzekļa dienās, kad esmu pārāk nogurusi lai papildus standarta sejas attīrīšanai vēl manipulētu ar skrubjiem un maskām.

Vērtējums: 4/5
Cena: £9.80 (šobrīd 50% atlaide - £4.90)

Kur nopirkt? Veikalā uz Kr. Valdemāra ielas 17a, t/c Alfa, t/c Spice, Galerija Centrs, dažās Mēness Aptiekās. Sīkāka informācija pieejama Yves Rocher FB lapā.

4 komentāri:

  1. Ar atlaidi cenas jau ļoti kārdinošas

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, Yves Rocher bieži rīko dažādas akcijas, tāpēc pat neredzu jēgu pirkt produkciju par pilnu cenu. Ja piesakās viņu mājaslapā, tad pastāvīgi saņem atlaižu kuponus un piedāvājumus. Nezinu, cik nasks uz atlaidēm ir YR Latvijā, bet viņu pārstāvji minēja, ka, iespējams, atvērs mājaslapu arī Latvijas tirgū.

      Dzēst
  2. Man arī patīk viņu dušas želeja- jardins du monde ar alveju ir ļoti patīkama, viegla smarža:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kad izlietošu savus krājumus, domāju iegādāties vēl :) Alveja varētu uz vasaru derēt.

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...