piektdiena, 2013. gada 25. oktobris

NUXE Contour des Yeux Prodigieux acu krēms


Beidzoties manam Clinique All about Eyes acu krēmam, izvēle par labu NUXE Contour des Yeux Prodigieux krita vairāku iemeslu dēļ. Pirmkārt, es vēlējos atrast līdzekli ar krēmveida tekstūru aukstākajam gadalaikam, un otrkārt, man jau bija izveidojušās ļoti siltas attiecības ar NUXE zīmola Prodigieux sēriju, kas paredzēta ādas mitrināšanai un cīņai pret brīvajiem radikāļiem jeb oksidatīvo stresu, ko neizbēgami izraisa apkārtējā vide un mūsdienu dzīvesveids.


Krēma anti-oksidatīvo funkciju nodrošina Blue Everlasting flower, Blue Agerate (līdz šim nedzirdēts tropisks augs ar daiļrunīgo iesauku - kazu zāle) un kakao pupiņu ekstrakts, bet mitrināšanā piedalās hialuronskābe. Maz iepriecinoši bija atrast šīs sastāvdaļas bikli sačupojušās saraksta beigās, tomēr patērētājam nekas cits neatliek kā vien cerēt, ka to koncentrācija ir adekvāta doto solījumu izpildei. Būdama ļoti tālu no ķīmijas, tāpat kā neskatu vīru pēc cepures, arī šo krēmu vērtēšu pēc tā redzamās un jūtamās iedarbības uz manu ādu, nevis etiķetes.

Ar redzi jums viss ir kārtībā, es vienkārši nevarēju savaldīt fokusu 8)
Pati produkta tekstūra, kā jau minēju, ir ļoti viegla, krēmveida, lai gan līdz ražotāja nodēvētajam fluīdam, vismaz manā uztverē, tam ir tālu. Krēms burtiski momentāni iesūcas ādā un neatstāj pēc sevis ne mazāko miņu no lipīguma sajūtas, kas to padara perfekti piemērotu ikdienas grimam.


NUXE acu krēms labi mitrina, bet, neskatoties uz to, ka mana āda ir kombinēta, dažās dienās man tomēr prasās kaut kas barojošāks. Tādās reizēs es lieliski izlīdzos ar eļļu acu zonai. Kas attiecas uz pretnovecošanās efektu, man ir grūti komentēt, toties acu pietūkumu tas novērš ideāli. Lai gan acu pufīgums no rīta nav mans biežs viesis (piesitu pie koka), lietojot krēmu ne reizi nav nācies pamosties un panikā spiest tējkarotes pie acīm. Šajā sakarā lielu lomu spēlē sastāvā esošais kofeīns, kam piemīt ūdeni izvadošas īpašības.


Milzum lielu bonusu NUXE krēms no manis saņem par pumpīti, kas atvieglo tā lietošanu un arīdzan ietaupa uz vates kociņu rēķina. Tā baltais matētais iepakojums nekliedz, bet klusi pauž franču šiku, kamēr neuzbāzīgais, vieglais pļavas ziedu aromāts, kas ir raksturīgs visiem NUXE produktiem, padara lietošanu par īpaši patīkamu rituālu.

Rezumējot:

Lietošanas ilgums: gandrīz divi mēneši
Iepakojums: ērts lietošanā, skaisti papildina vannasistabas plauktiņu
Efektivitāte: divus no trim ražotāja solījumiem pilda uz izcili, par trešo nevaru spriest; ekonomisks
Cenas/Kvalitātes attiecība: pieņemama 
Tilpums: 15ml
Cena: £17.50
Kur nopirkt: Feelunique

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...