piektdiena, 2013. gada 29. novembris

Liv A Girl blūzes no Aliexpress - atsauksmes

Iepriekšējais raksts par Aliexpress ir viens no apmeklētākajiem manā blogā - ņemot vērā tādu interesi, atrādu vēl vienu pasūtījumu. Mans mērķis bija iegādāties interesantas blūzes, ko varētu pievilkt klāt gan pie džinsa biksēm, gan pie adītām jakām, gan pie žaketēm. Izvēle krita uz vienu no populārākajiem produktiem Aliexpress - šifona blūzēm, kas katra maksā vien $5 ar bezmaksas piegādi.

Uz īpaši labu kvalitāti necerēju, jo pieredze rāda, ka šāda fasona blūzes uz bildēm izskatās labāk nekā dzīvē. Tomēr biju maldījusies. Pasūtīto blūžu materiāls ir gana biezs, izturīgs un necaurspīdīgs, kā arī patīkams taustei (bet, kā tas vēlāk izrādījās - ne tik patīkams valkāšanā). Pārdevēja bildes simtprocentīgi atbilst patiesībai (pat šķībā apakšējā mala gaišajai blūzei ir attēlota bildēs :) ).


Vadoties pēc pārdevēja izmēru tabulas, ņēmu pašu mazāko izmēru S un nekļūdījos. Tas pat varētu ietilpināt vēl nedaudz vairāk "miesas" - blūzes brīvais fasons saglabājās, tātad pārdevēja norādītie izmēri atbilst patiesībai.


Tomēr vīles nav nostrādātas pilnīgi perfekti (pārsteigums) - divas nēsāšanas reizes un piedurkne pamanījās izirt.

Neraža
Turpinājumā daži tuvplāni:





Rezumējot, lieliska cenas-kvalitātes attiecība, kas liek pievērt acis uz nelieliem mīnusiem izirušo vīļu veidolā (tiem, kas prot turēt rokās adatu - es nemācēju, bet sevi piespiedu). Pie noteiktas apģērbu kombinācijas izskatās stilīgi un "dārgi" un pa maku arīdzan nesit. Tomēr es vienmēr pievelku apakšā kokvilnas lencīštopiņu, jo, kā saka mana mamma, sintētika paliek sintētika.

6 komentāri:

  1. Baltā jauka :)) tikko tā uzraxtiji, ka ari man kādu jaunu online veikalu gribas izmēģināt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tas pats ar citiem blogiem. Ja tā padomā, tad viss nepieciešamais ir, bet, tiklīdz ieraugi kādu lūpenes atsauksmi, tā gandrīz vai uz vietas jāskrien un jāpērk :)

      Dzēst
  2. Eh...būtu šīs blūzes no kokvilnas, es sapirktu pilnu skapi! Tie putni ir superīgi :)

    AtbildētDzēst
  3. Man ir neliela atkarība no ali :D:D manā skapī arī šī baltā blūzīte ar putniem ;)

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...