ceturtdiena, 2013. gada 5. decembris

Decleor Aroma Cleanse acu kosmētikas noņēmējs - atsauksme nr. 2


Lai cik tas arī neskanētu jocīgi, bet šis ir produkts, kuram gribu atvainoties. Pirmkārt, par to, ka tik daudz produkta izlietoju bezjēdzīgi. Un, otrkārt, par to, ka dienu iepriekš uzcepu ļoti negatīvu atsauksmi (ko, par laimi uzreiz nepublicēju). Rakstā to jau biju paspējusi nodēvēt par pašu neekonomiskāko kosmētikas noņēmēju un sūkstījos par vējā izmestu naudu. Bet, par visu pēc kārtas.

Neņemot vērā līdzekļa gēlveida formulu, uzšķiedu pieklājīga lieluma pikuci uz sausa (vēlāk arī samitrināta) vates diska un steidzīgi, kamēr tas neiesūcās vatē, liku pie acs. Rezultātā 80% līdzekļa palika vatē, kamēr 20% varonīgi cīkstējās ar acu ēnām, laineriem un tušu. Efektivitāte minimāla, patēriņš milzīgs. Sāku pat domās gānīt "uzpirktos" labo atsauksmju rakstītājus, līdz pat brīdim, kamēr manu tumsonību kliedēja pēkšņi uznākusi apgaismība.


Izrādās, ka produkts ir pat ekstra-ekonomisks, ja nelielu pilīti sasilda starp pirkstiem un maigi ar pirkstu galiņiem paberzē acis. Gēla formula, saskaroties ar acu meikapu, pārvēršas emulsijā, kas lieliski izšķīdina pat ūdensnoturīgo tušu, noņemot acu grimu maigi un, kas ir ne mazāk svarīgi, efektīvi.

Produktam nav pilnīgi nekādas smaržas, tas neatstāj eļļainuma vai lipīguma sajūtu uz ādas un, pateicoties sastāvā esošajiem kumelītes, rudzupuķes un apelsīna ziedu ekstraktiem, kopj un mitrina (t.i. nesausina ādu ap acīm).


No mīnusiem varu minēt tikai to, ka, lai gan produkts domāts jutīgām acīm un kontaktlēcu nēsātājām, tas tomēr nedaudz kož acīs. Piedodu!

Cenas/kvalitātes attiecība: 5/5
Kur nopirkt? Izskatās, ka līdzeklis aizstāts ar divfāžu līdzinieku, bet gēla versiju vēl joprojām ir iespējams iegādāties FragranceDirect.co.uk,  £13.50 (RRP £20) un eBay, £16.15.


Vai jums ir gadījusies "nesaprašanās" ar kādu kosmētisko vai dekoratīvo produktu?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...