otrdiena, 2013. gada 1. oktobris

Izlietots Septembrī

Pirmais rudens mēnesis paskrējis, skatāmies, kas sakritis tukšās taras maisiņā:


1. Coola Mineral Face Sunscreen SPF 20 Rose Essence Tinted Moisturiser - viegls mitrinošs krēms ar tonīti dienām, kad arī mājās gribas izskatīties jauki. Pilna atsauksme šeit.

2. Clinique Liquid Facial Soap Mild Dry/Combination Skin Type 2 - patika, un kombinācijā ar citiem kopšanas līdzekļiem prata savaldīt ādu. 

3. Calvin Klein Eternity for Men Summer - tāpat kā produkts nr. 6 Armani Diamonds for Men Summer šajā sarakstā nokļuva tikai un vienīgi skaita dēļ. Katru mēnesi nenākas piebeigt trīs smaržu flakoniņus, lai arī kopīgiem spēkiem. Runājot par pašiem aromātiem, esmu kategoriski neobjektīva vērtētāja - man patīk gandrīz visas pārdošanā esošās vīriešu smaržas.

4. Aubrey Jojoba Meal & Oatmeal Maska & Skrubis Sausai Ādai - ļoti labi noderēja, kad vienu brīdi āda sliecās uz sauso pusi, bet pārējā laikā - galīgi garām. Ja jums ir sausa, jutīga āda, noteikti iesaku - tas ir viens no maigākajiem un barojošākajiem skrubjiem, kādu esmu mēģinājusi. Viens no iHerb pirkumiem.

5. Yves Rocher Pure System trīs minūšu attīrošā maska - nesena atsauksme.

7. Lanvin Eclat D'Arpege - mans signature aromāts, kurš vēl pavisam nedaudz un būs jau nepiemērots manam vecumam, bet pagaidām vēl netaisos no tā "izaugt" un tikmēr skrienu pēc vēl vienas pudelītes.

8. Payot attīrošs sejas toniks bez alkohola taukainai un kombinētai ādai - apskats rakstā Kas izmainīja manu ādu? Ar šo arī viss ir pateikts :)

Kā jums šomēness gāja?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...