pirmdiena, 2013. gada 16. septembris

Sleek Pout Paints - #161 Minx un #156 Peachy Keen


Šo apskatu nākas rakstīt ar divejādām sajūtām- no vienas puses Sleek Pout Paint izrādījās visumā lielisks produkts, bet no otras puses - tas man vienkārši un bez gariem ievadiem iemeta acīs patiesību par manu lūpu stāvokli. Tāpēc, ja jūsu lūpas ir tikpat sausas cik man, izturieties pret šo produktu ar noteiktu aizdomu devu vai arī izmantojiet to kā motivāciju, lai pievērstu vairāk rūpju jūsu lūpām :)

Kas ir Sleek Pout Paint?

Ražotājs to nodēvēja par intensīvi pigmentētu lūpu steinu, kam es daļēji piekrītu. Plāna kārtiņa uz lūpām pilnībā nomāc lūpu dabīgo toni un dāvā ļoti noturīgu, viennozīmīgi matētu pārklājumu (tomēr izceļot lūpu sausumu), bet nedaudz treknāka kārta sniedz ne tik matētu finišu, lai gan par lūpu spīdumu to arī ir grūti nodēvēt, drīzāk gan tā ir šķidra lūpu krāsa. No lipīguma šeit nav ne miņas, bet uzklāšanas brīdī virmo neuzbāzīgs konfekšu aromāts.

Manā īpašumā ir divi toņi - bezgala skaistais, bet kaprīzais Minx, un persiks, kas vairāk līdzinās burkānam ar pienu, Peachy Keen.

Bez zibspuldzes
Ar zibspuldzi


Minx ir maiga, vecrozā krāsa, kas izskatās ļoti dabīgi, gandrīz nude, bet diemžēl vairāk nekā otrs tonis izceļ sausumiņus. Toties Peachy Keen grēko ar to, ka padara lūpas gaišas - nedaudz pār strīpu un tu jau riskē izskatītīes kā oompa loompa.

Sleek Pout Paint #161 Minx
Sleek Pout Paint #156 Peachy Keen

Visvienmērīgāku pārklājumu ir iespējams sasniegt, klājot šo produktu ar pirkstu, bet lūpu otiņa arī ir lieliska alternatīva. Šis produkts nepieļauj pārmērības - uzklāj to nedaudz vairāk nekā vajag, un jau izskatās nedabīgi. Kā jau minēju, Pout Paint izcels visus sausumiņus un nebūs sabiedrotais rieviņu maskēšanā. Turklāt tam ir tendence nedaudz sausināt un savilkt lūpas, tāpēc balzams uz vaska vai glicerīna bāzes nebūs lieks. Neskatoties uz to, produkta noturība ir lieliska un dienas vai vakara gaitā prasa minimālu "piekārtošanu", kas, ņemot vērā tā neparocīgo uzklāšanu ir nenoliedzams pluss.


Sleek Pout Paint pieejami 11 toņi 8ml iepakojumos, sākot no pierastajām rozā un ogu toņu variācijām un beidzot ar sniegbaltu un elektrozilu.


Toņus ir iespējams jaukt savā starpā, lai iegūtu jaunus (šim nolūkam vislabāk arī ir izmantot pēdējos minētos). Pout Paint nelielais dozators kontrolē izspiestā līdzekļa daudzumu, un, runājot par daudzumu, produkts ir tiešām ļoti ekonomisks. Prosas grauda lieluma pilīte būs vairāk nekā pietiekama divām kārtām.



Rezumējot: 

Pigmentācija: 5/5
Noturība: 5-/5
Iepakojums: ekonomisks, bet, ja nevēlas šmucēt pirkstus, otiņai jābūt pie rokas
Krāsu izvēle: diezgan adekvāta, iespējams pašam radīt jaunus toņus
Cenas - kvalitātes attiecība: kā vairumam Sleek produktu - vienreizēja
Cena: £4.99
Kur nopirkt? Sleek oficiālā mājaslapa, veikalos Superdrug

Kas jūs iedvesmotu lietot šādu produktu ikdienā (t.i. kā dēļ jūs būtu gatavas staipīt sev līdzi somā lūpu otiņu)? :)

4 komentāri:

  1. Uz lūpām jau izskatījās smuki, bet mani kaut kā mulsina tā biezā konsistence, kas jāklāj. Tā kā bez maz vai ar tonālo lūpas jāziež. ;D
    Man tas vecirozā vairāk iepatikās, tīri tā toņa dēļ. Tas tāds vairāk dabīgs. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Redz kā, tātad ir mēģināts? :)

      Vecrozā man arī daudz labāk patīk!

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...