otrdiena, 2013. gada 17. septembris

GlossyBox May 2013 - Jubilejkastīte

Paskaidrojumu, kāpēc Maija kastītes apskatu veicu tikai tagad, var atrast šeit. Bet tagad bez kavēšanās pie lietas! Jubilejkastītē mani sagaidīja netipiski drūmi toņi, bet, par laimi, oranžais iepakojums un supergaršīgā šokolāde (tāpēc, ka par velti un tāpēc, ka tās maz) situāciju izglāba.


Pirmais produkts, kas iekrīt acīs, ir matu spīduma sprejs no Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger kolekcijas. No šīs pašas sērijas man kādreiz bija matu eļļa, kuru es pēc izlietošanas tik nesekmīgi medīju interneta dzīlēs. Sprejam ir tā pati patīkamā smarža, kas mani apbūra toreiz, un arī funkcionalitātes ziņā man produkts iepatikās. Sniedz glancētu finišu matu sakārtojumam, bet tā nav lieta, ko es lietoju ikdienā. Turklāt tas nedaudz sekmē ātrāku matu taukošanos. Iegādāties var Paul Mitchell salonos, 125 ml - £19.

Collection Fast Stroke melnais acu laineris ir labāks trāpījums, jo, lai gan es priekšroku dodu gēla laineriem, līniju gar skropstām velku diezgan bieži. Šim ir šķidra konsistence, klājas vienmērīgi, bez pārtraukumiem. Otiņa ir gana tieva, lai novilktu smalku līniju. Par noturību uz acīm arī nevaru sūdzēties, bet krāsas intensitātes ziņā tas tomēr zaudē Essences gēla lainerim. Pieejams šeit, 6ml - £3.





Melno tēmu turpina nagu laka Gunmetal no Headline Colors. Šī krāsa Maijā laikam būtu par šerpu, bet tagad, rudenī, ir tieši laikā! Tas ir mirdzošs melns tonis ar zaļganzeltainu atblāzmu - tajā skatoties, es redzu dziļās rudens nakts debesis - viennozīmīgi skaista krāsa. Pietiek ar vienu biezāku vai divām plānākām kārtām. Žūst ilgi un sāk nolupt jau trešajā dienā. Otiņa arī nav parocīga un man pat trāpījusies nedaudz spuraina. Lai gan ražotājs mēģina signalizēt par produkta kvalitāti ar augsto cenu, kvalitāte stipri vien klibo, kaut gan tonis skaists. Pieejams šeit, 10ml - £9.

Headline Colors Gunmetal - 2. diena

Savukārt, skropstu tuša no Jelly Pong Pong Fairy Lashes sagādāja man pamatīgu pārsteigumu vakarā, kad taisījos to noņemt - tuša bija burtiski pielipusi pie skropstām un sāka nākt nost tikai tad, kad palīgā ņēmu eļļu. Un arī tad, no skropstām virpinājās nost tušas šķiedras, tādi kā melni diegi (skat. att.). Lai nu cik labs vai slikts būtu efekts, es neesmu gatava šādai ikvakara cīņai, tāpēc viennozīmīgi, nevienam Jelly Pong Pong tušu neiesaku. Ja nu tomēr ieinteresēja, tad iegādāties var te, cena £15.



bez tušas

Viena kārta Jelly Pong Pong Fairy Lashes
Tuša noņemšanas procesā
Pēdējā produkta apskatu, jeb Beautiful Movements Cosmetics (iepriekš BM Beauty) sīleri, atliku uz beigām, jo nejūtos kompetenta par to kaut ko spriest. Šajā produktā ir stipri jūtama silikona klātbūtne, kas to padara par labu bāzi tonālajam, bet kā līdzeklis šķidro ēnu iegūšanai, tas mani neiespaidoja. Grima mākslinieki līdzīgus produktus izmanto, lai iegūtu lūpu spīdumus, vaigu sārtumus, acu ēnas un citus produktus no pigmentiem. Labu apskatu par līdzīgu - Illamasqua Sealing Gel var atrast Naktsmeitas blogā.


Vai jums ir pieredze ar sīleriem? Kādus brendus un kādam nolūkam visbiežāk izmantojat?

2 komentāri:

  1. http://www.paul-mitchell.co.uk/awapuhi/products.php?pid=6

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Viņu mājaslapā cenas gan ir minētas, bet pasūtīt produktus, diemžēl, nav iespējams. Bet vienalga, paldies! :)

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...