ceturtdiena, 2013. gada 5. septembris

Glossy Box May & July 2013 - Summer Sale

Pirms gada, reizi mēnesī manās mājās ieripoja pa skaistumkastītei no GlossyBox ar kosmētiskajām miniatūrām (Latvijas AdoreBox analogs), bet tad pienāca brīdis, kad sāka likties, ka nu jau ir par daudz! Pa šo laiku krājumi nedaudz patukšojās, un es atkal sajutu nepārvaramu vēlmi sevi iepriecināt.

Iepriecināju es sevi ar divām kastītēm uzreiz, kas vasaras izpārdošanas ietvaros man izmaksāja vien 12 mārciņas. Šajā rakstā apskatīšu Jūlija kastīti.



Jūlija GlossyBox kastītes satura galvenais uzdevums ir nodrošināt ar visu nepieciešamo atpūtai pie jūras - sākot no vēsās Kornvolas līdz pat svelmainajām Karību pludmalēm. Bet pat tiem, kas šovasar jūru redzēja tikai sapņos, produkti lieliski noderēja, jo Anglija tika palutināta ar nebijuši siltu vasaru - tik nepierastu, ka tā būtiski palielināja bārbekjū un citu ārdurvju preču pārdošanas apjomus, sasniedzot trīs gadu rekordu!


Tātad, pēc Glossy Box domām, dodoties uz pludmali man neiztikt bez:


1. Anatomicals Spray Misty for Me Facial Spritz - atvēsinošs, atspirdzinošs un mitrinošs kokteilis ar lavandas un piparmētras ekstraktiem. Manuprāt, vairāk sevis palutināšanas nevis pirmās nepieciešamības prece, lai gan karstumā tā vien gribas nedaudz vēsumiņa. Es to lietoju no rīta un vakarā pēc ādas attīrīšanas, bet pirms krēma uzklāšanas - neliels aromterapijas un hromoterapijas rituāls, kas momentāli uzlabo garastāvokli. Veikalu saraksts, kur var iegādāties Anatomicals pieejams šeit (nenobīstieties no video, viņiem ir diezgan dīvains mārketings), 100ml maksā 6 mārciņas.



2. Coola Mineral Face Sunscreen SPF 20 Rose Essence Tinted Moisturiser - ūdensnoturīgs minerāls saules aizsargkrēms ar nelielu pigmenta daudzumu, kura aktīvā sastāvdaļa ir 4.2% titānija dioksīds. 98% tā sastāvdaļu ir organisko augu ekstrakti un ēteriskās eļļas. Pēc tekstūras tas atgādina tonālā krēma kripatiņu sajauktu ar mitrinošu losjonu. Neskatoties uz to, krēms vienkārši lieliski izlīdzina ādas toni, to pilnībā matējot. Pēc sajūtām var likties, ka uz sejas nav ne miņas no krēma. Ja SPF faktors būtu vismaz 30 vai 50, tad droši varētu to ieteikt atpūtai pie jūras. Coola produkciju var iegādāties Amazon (30 mārciņas par 50ml), Coola officiālā mājaslapa.


3. Essie Sleek Sticks nagu uzlīmes. Atsauksme gaidāma atsevišķā rakstā.


4. Alterna Haircare Bamboo Style Boho Waves Tousled Texture Mist - varu droši apgalvot, ka produkts derēs tikai plānu, no dabas viļņainu/sprogainu matu īpašniecēm, jo pat manu matu tekstūru tas izmaina minimāli. To var lietot gan uz mitriem, gan sausiem matiem, bet nelielu efektu es manīju tikai lietojot sausos matus. Sajūta tāda, it kā mati pabijuši mazliet sāļā ūdenī - tie kļūst spuraini un nedaudz sausi - t.i. "man nebij laika izķemmēt matus". Ja nu kādu tomēr šī atsauksme iedvesmoja, Alterna pieejama šeit, 23 mārciņas par 125ml.


5. Sleek Pout Paint - ceru uzrakstīt plašāku atsauksmi vienā no nākamajiem rakstiem.

Kopsavilkumā, bagātīgs kastītes saturs ar interesantiem brendiem. Lai gan daži no produktiem man nederēja, vilšanās sajūtas nav, jo, galu galā, tas arī ir skaistumkastīšu mērķis - iepazīstināt ar jauniem produktiem un zīmoliem, kas ļauj izlemt, vai ir vērts iepirkt pilnizmēra produktu.

4 komentāri:

  1. Vispār ļoti laba paciņa. Viss tāds smuks un nebijis! :)
    Par pēdējiem produktiem noteikti atsauksmi!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Piekrītu :) Par Essie raksts jau top, Sleek ceru sabildēt, kad laiks atļaus (t.i. pārstās līt) :)

      Dzēst
  2. Tavs raksts mani pavedināja uz domu, ka varbūt man arī jāsāk aprakstīt, ko es saņemu savā Glambag (USA) somiņā katru mēnesi.. Caur kaudzi man nederīgām lietām esmu atklājusi vairākus feinus zīmolus..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti! Domāju daudziem būs interesanti ieskatīties :)

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...