sestdiena, 2013. gada 26. janvāris

Sedona Lace otas

Droši vien visi, kas lieto tonālos krēmus, ir gājuši cauri dažādiem etapiem līdz atraduši perfektu veidu, kā panākt vislabāko efektu uz ādas. Man tādu atklāsmju bija daudz. Lai uzklātu tonālo, sākumā lieliski izlīdzējos ar pirkstiem, pēc tam bija sūklīša etaps, kam sekoja mitra sūklīša etaps, pēc tam, līdz ar YouTube atklāšanu, nāca kabuki brush un plakanās foundation brush etaps. Tad atkal, visā vīlusies, atgriezos pie pirmsākumiem un klāju tonālo ar pirkstiem, līdz, pavisam nesen, skatoties kādu video, pār mani nāca atklāsme, un es sapratu, kādu rīku es vēl neesmu mēģinājusi. Nē, tas nav Beauty Blenders (kurš vēl pagaidām atrodas wishlistā), tā ir sintētisku saru ota ar noapaļotu galu un ļoti biezi sablīvētiem sariem. Manā gadījumā nospriedu, ka "angled" forma būs vispiemērotākā. Lūk tā arī nobrieda pasūtījums no Sedona Lace.



Mani patīkami pārsteidza otu kvalitātes/cenas attiecība, turklāt shippings no ASV bija vien $4. Lai sūtījums kvalificētos $5 atlaidei, piemetu klāt vēl arī lainera otiņu. Līdz manīm paciņa nāca tieši trīs nedēļas, kas, ņemot vērā Ziemassvētku sastrēgumus pastā, ir ļoti pieņemami. Dāvanā bija pievienoti 4 ēnu paraudziņi.



Tonālā otiņa ir nr. 520 Synthetic Angled Flat Top ($14.99) no sērijas Midnight Lace. Sākšu ar pirmo iespaidu: otiņu ir patīkami turēt rokās, uz aci un tausti tā liekas ļoti kvalitatīva un profesionāla. Klāt tai ir pievienots arī plastmasas vāciņš, lai ota saglabātu savu formu. Sariņi ir supermīksti un tik biezi, ka nemaz nevar salīdzināt ar kabuki otu no Coastal Scents, kuru lietoju agrāk. Tumšā sariņu krāsa arī ir pluss, jo ota ilgāk saglabā savu skatu.



Man patīk tas, cik šī ota ātri un līdzeni uzklāj tonālo. Ja agrāk, klājot tonālo ar rokām, es patērēju vairāk laika, kamēr izgludināju visas līnijas un iztušēju tonālo gar matu līniju, tad ar šo otu to visu ir iespējams izdarīt dažās sekundēs, turklāt klājums ir daudz vienmērīgāks.

Vienīgā lieta, kas aptumšoja manu prieku par jauno otu bija tās nesaderība ar Revlon ColorStay. Ar šo biezo tonālo ota diemžēl netika galā un atstāja nesmukas švīkas. Pie tam, otu pēc Revlon ir gandrīz neiespējami atmazgāt bez emulgatora palīdzības. Lai vai kā, tas šo otiņu manās acīs nepadarīja mazāk pievilcīgu, jo, kā jau minēju, ar pārējiem tonālajiem krēmiem ota tiek galā lieliski.



Lainera otiņai EB 19 ($8.95) tik garas slavas dziesmas gan nedziedāšu. Tā ir parocīga, pietiekami tieva, bet, manuprāt, nedaudz par mīkstu, lai lainera līnija būtu perfekta. Šo otu gan neiesaku.

Vai jums jau ir bijusi pieredze ar Sedona Lace? Kādas otas varētu ieteikt? 

9 komentāri:

  1. wow, ļoti gribas pamēģināt šo otu! Izklausās lieliski :) man tik jautājums vai viņai kāts ir tik pat garšs kā profesionālajām otām vai kāts ir tāds travel variants?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Domāju, ka pamēģinot tu nenožēlosi :) Kāts ir 2 cm īsāks nekā MAC 168. Tā ka īsti travel variants tas nav.

      http://www.maccosmetics.co.uk/product/146/324/Products/Brushes/Face/168-Large-Angled-Contour-Brush/index.tmpl

      Dzēst
  2. Es nopirku komplektu, kas bija apaļajā tūbā. Atzīšos, ka mīkstākas otas pasaulē redzējusi neesmu. Visas gan nav vēl izmēģinātas, bet esmu apmierināta ar tām, kas lietotas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kas tas par komplektu? Mājaslapā nevaru atrast.

      Dzēst
    2. http://www.sedonalace.com/Cosmetic-Brushes/168/12-Piece-Synthetic-Professional-Makeup-Brushes-with-Brush-Cup-Holder.aspx

      Dzēst
  3. Nu ta beidzot kāda tikusi pie Sedona lace , es uz viņam skatījos, skatījos, bet tomēr beigās Sigmu paņēmu . tagad , skatoties kā lielajām Sigmām birst sari, domāju, ka šīs būtu tādā pašā kvalitātē, tik lētākas .

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tieši cena mani arī atturēja no Sigmas, kaut gan tur salīdzinoši ir lielāka izvēle.

      P.S. Visām lielajām Sigmām birst vai tikai dažām?

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...