sestdiena, 2012. gada 13. oktobris

HD Brows palete brunetēm Vamp


Express Yourself in High Definition - tā skan šīs firmas sauklis. Un tiešām, biezas, izteiksmīgas uzacis, kas iesāka savu uzvaras gājienu salīdzinoši nesen, nomainot izplūkātos diedziņus, kas bija tik iecienīti deviņdesmitajos, ir aktuālas joprojām, un, kā izskatās, vēl netaisās atkāpties.

Lai neliktos liekvārdīga, lūk arī ilustrācija, ko es saprotu ar diedziņiem:

Source: http://midorilei.com/wp-content/uploads/2008/08/pamela-anderson.jpg
 Nu vai arī šis latīņamerikāņu chola style:

Source: http://www.kandeej.com/2010/05/how-to-look-like-chola.html

Pēc tādas savu dabīgo uzacu "spīdzināšanas" parādījās nepieciešamība pēc efektīviem līdzekļiem, kas ļautu burtiski ataudzēt no jauna izplūkātās zonas. Te nu uz skatuves parādījās HD Brows - ne tikai kompānija, kas piedāvā produktus uzacu augšanas paātrināšanai un kopšanai, bet arī dekoratīvos līdzekļus, kas uzzīmēs un izcels uzaci pat tur, kur tās nav. Par vienu no šiem līdzekļiem arī būs mans raksts. 


Pateicoties vecajai, labajai GlossyBox, manā īpašumā nonāca HD Brows palete brunetēm Vamp. Tajā ietilpst 4 ēnas: 


1) miesaskrāsas tonis, lai izceltu uzacu arku;
2) brūns vēsā tonī uzacu iezīmēšanai;
3) brūns siltākā tonī uzacu iezīmēšanai;
4) gandrīz melns ļoti tumšām uzacīm vai lietošanai gar skropstu augšanas līniju.

Un te nu būs swatchi (bez bāzes):



Visas krāsas, izņemot pirmo, ir ļoti pigmentētas un var lietot kā acu ēnas, ja neņem vērā to, ka tās neļaujas perfektai izpludināšanai uz bāzes. Risinājums: pirms šīm ēnām noklāt visu plakstiņu ar neitrālām, miesas krāsas ēnām vai birstošo pūderi.

Otiņa, kas nāk komplektā lieliski noderēs ceļā, jo ir maza, kompakta un tiek galā ar savu uzdevumu perfekti.

Cena: £ 19.95 (aptuveni 17 Ls). Pēc manām domām ir stipri pārspīlēts. Lai gan paletes kvalitāte un vārds pieļauj augstāku cenu, pastāv daudz aizvietotāju, kas strādā tikpat labi.

Kāds jūsuprāt būs nākamais uzacu trends? Plūkāsim biezi ataugušās uzacis, lai atgrieztos pie diedziņiem? Mono uzacs? Bet varbūt pavisam ekstrēmi - apbruņosimies ar skuveklīšiem un izvēlēsimies nude? 

4 komentāri:

  1. Esmu priecīga par to, ka diedziņi ir laukā no modes, jo man no dabas uzacis ir biezākas. Nkead sevi neesmu varējusi iedomāties raustām sev uzacu vietā diedziņus. :D
    Ja tā godīgi par nākotnes virzību, tad man liekas, ka modē pēc kādiem gadiem atgriezīsies tās pašas diedziņuzacis, bet es pasaku vienu jau tagad - es savas uzacis nepārvērtīšu. Tas paliks tādas kā ir, dabīgā formā.
    Man jau liekas, ka uzacīm var izmantot jebkuras matētas acu ēnas, kas lieliski saskan ar attiecīgo matiņu krāsu. Citreiz liekas, ka nākamais triks, lai izspiestu nadiņu no petērētāja maciņa. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man gan bija viens periods (14-15 gados), kad rokas niezēja uzacis izraustīt plānākas, bet labi, ka pietika prāta laikus apstāties :)

      Esmu ar tevi vienisprātis tādā ziņā, ka noteikti var atrast ideālo krāsu arī starp daudz lētākām alternatīvām.

      Dzēst
  2. Man ir līdzīgs komplektiņš no Gosh, kas dod smuku, sakārtotu rezultātu. Man gan šķiet, ka tik definētas uzacis kā meitenei reklāmas bildē ar ēnām nedabūt ;D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man arī liekas, ka tikai ar kosmētiku tādas nedabūt. Bez PS neiztika :))

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...