otrdiena, 2012. gada 16. oktobris

Oktobra pirkumi

Ar šo rakstu turpināšu aprīlī iesākto tradīciju apkopot mēneša pirkumus. Domāju, tāda veida ieraksti disciplinē, ļauj pārskatīt un izvērtēt savu tēriņu racionalitāti un ceru, ka jums, kā lasītājam, sniedz nelielu informāciju par produktiem.


Šomēnes sanāca vairāk patērēties uz drēbēm, jo, mainoties sezonai, radās nepieciešamība pēc siltākām lietām un, nenoliegšu, bija arī liela vēlme atsvaidzināt skapja saturu ar kādu aktuālāku modes tendenci.


Viens no rudens must-have man ir ādas imitācijas jaka, ko var atsvaidzināt ar dažādu krāsu un stilu šallēm. Šī ir no Zaras, veiksmīgi paķerts mans pēdējais izmērs. Mākslīgā āda ir ļoti mīksta un taustei patīkama, kas arī bija viens no maniem kritērijiem.

Nākamais sarakstā man ir silts adīts džemperītis šīs rudens/ziemas sezonas aktuālajā krāsā Burgundy no H&M. Velkams ar džinsiem vai vilnas svārkiem.

Source: hm.com
Protams, neiztikt bez jaciņām: viena klasiski melna, lai derētu pie jebkura apģērba un otra nedaudz jautrākā, sarkanā ķieģeļu krāsā (diemžēl bildi neieliku). Abas no H&M.
Source: hm.com
Nākamais pirkums ir neveiksmīgs mēģinājums atturēties no visur valdošās modes banalitātes - shambala aproces. Manā gadījumā tā ir stilizēta un aplīšu vietā ir maigas sirsniņas. Šo aproci no River Island nēsāšu tāpat kā visi - pieskaņojot pulkstenim :)


Kārta pienāca neplānotajiem kosmētiskajiem ieguvumiem. Tā kā man bija radusies nepieciešamība pēc acu kosmētikas noņēmēja, veikalā Debenhams devos taisnā ceļā pie Clinique stenda, pat neskatoties apkārt. Pie kases uzzināju par dāvanu, kas nāk klāt diviem pirkumiem. Tā nu manā īpašumā nonāca Clinique sejas mazgāšanas ziepes (kas nebija nepieciešamība nr. 1) un jaukais dāvanu komplekts otrajā bildē.


Dāvana
Komplektā ietilpst tas pats Clinique Take the Day Off Eye make up remover 50ml tilpumā, tā pati sejas mazgāšanas želeja sausai/kombinētai ādai 50ml tilpumā, All about eyes acu krēms pret tumšajiem lokiem, maisiņiem un sīkajām grumbiņām 7ml iepakojumā,

Clinique high impact skropstu tuša (pagaidām noteikta viedokļa par šo tušu nav, varu pateikt tikai to, ka tā labi pagarina, bet apjomu nedod tik lielu, kā gribētos);

Vaigu sārtums Sunset Glow - silts persiku tonis ar rozā un zeltainām niansēm,


Lūpu krāsa/spīdums chubby stick krāsā Mega Melon (04). Sniedz vieglu, gandrīz caurspīdīgu pārklājumu, bet tajā pašā laikā lieliski mitrina lūpas. Iepakojums ļoti ērts un parocīgs. Var droši iemest somā, nebaidoties, ka kaut kas iztecēs vai ka būs jābāž pirksti produktā.


Attēlos apakšā redzamas lūpas pirms un pēc spīduma uzklāšanas. Tā teikt "dzīvē" tonis ir nedaudz spilgtāks, kamera to mazdrusciņ noēda.

Pirms                                           Pēc
Kopumā esmu ļoti apmierināta ar pirkumiem un it īpaši ar Clinique dāvanu, kuras dāsnais saturs mani tiešām patīkami pārsteidza.

Kādi pirkumi šajā mēnesī patukšoja jūsu maciņu? :)

9 komentāri:

  1. Clinique dāvaniņas sastāvs iespaidīgs, super, stikīši ir vieni no maniem mīluļiem :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī ļoti iepatikās sticks un galvenais, ka ar krāsu arī trāpīja :)

      Dzēst
  2. H&M džemperis ir laba izvēle, man tas ir kļuvis par manu mīļāko džemperi, ir vēlēšanās to vilkt katru dienu :D Un krāsa arī tāda ļoti aktuāla.

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...