sestdiena, 2014. gada 27. septembris

Maigi, maigi, viegli, viegli...

Tik ilgi nekas nav rakstīts blogā, ka jūtos nedaudz apjukusi un nezinu, vai ir vērts sākt ar atvainošanos, vai vienkārši lekt ar galvu ūdenī un, it kā nekas nebijis, sākt kosmētiskos iztirzājumus? Vai vispār pastāv tāds jēdziens kā blogu etiķete?

Ja godīgi, tad tikko Anglijā termometra stabiņš noslīdēja par dažiem grādiem zemāk un barometrs sāka atgriezties savā pierastajā pozīcijā, signalizējot par britu vasaras beigām, manī atkal pamodās kāre uz rakstīšanu. Savs nopelns, protams, tajā ir arī produktam, ko apskatīšu, jo man zināmu analogu tirgū tam nav daudz.

Clinique Take the Day Off Cleansing Balm


Runa ir par Clinique balzāmu kosmētikas noņemšanai no Take the Day Off sērijas, ko kādu laiku atpakaļ vērtēja Velvet Mimosa. Tā ir cietam šī sviestam līdzīga masa bez smaržas un krāsvielām, kas, saskaroties ar ādu, iegūst šķidra sviesta konsistenci, kā redzams bildēs.

Clinique Take the Day Off Cleansing Balm

Clinique Take the Day Off Cleansing Balm


Produkts sekundēs izšķīdina grimu un pēc noskalošanas ar parastu ūdeni neatstāj pat mazāko atmiņu par eļļainumu.

Clinique Take the Day Off Cleansing Balm


Savās fantāzijās jau biju iztēlojusies cik pasakaini patīkami un maigi šis balzāms noņems arī acu grimu, aizvietojot manu nesen iztukšoto Decleor, bet, uzreiz pēc pirmās lietošanas, tapa skaidrs, ka līdzeklis tam nav gluži piemērots. Kārtīgi noskalojot no acīm līdzekļa paliekas ar ūdeni un tās atverot, es paliku nedaudz apstulbusi un nesapratu, vai man redze pēkšņi ir pasliktinājusies, vai arī vannasistabas spogulis aizsvīdis - tik stipra eļļas kārtiņa bija nosēdusies uz acīm. Nepatīkamais efekts saglabājās vēl diezgan ilgu laiku un pat liedza izbaudīt ik vakara lasīšanas rituālu pirms došanās uz čučumuižu.

Neskatoties uz augstākminēto incidentu, Clinique balzāms lieliski tiek galā ar savu galveno misiju - noņemt pat visnoturīgāko kosmētiku maigi un efektīvi. Tā labās īpašības vislabāk spēs novērtēt sausa āda vai arī āda, kurai rudens/ziemas periodā parādās nosliece uz sausumu vai lobīšanos. Arī kombinētai vai taukainai ādai tas var iepatikties, samazinot taukaino spīdumu, ko izraisa pārāk agresīva ādas attīrīšana.

Kā vienmēr beigās, résumé:

Cena: £22/125ml
Kur nopirkt? Feelunique (vai arī veikalos, kur Clinique ir sevišķi dāsns uz dāvanām)
Iepakojums: pārāk liels un neērts atgriežams vāciņš, kas to vien grib kā izsprukt no rokām vai arī notraipīties līdz nepazīšanai.
Cenas/kvalitātes attiecība: nav no lētā gala, bet ļoti ekonomisks.
Vai iegādāšos atkārtoti? Visticamāk, ka ne, jo kā nākošo attīrošo līdzekli vēlos izmēģināt korejiešu eļļas.

5 komentāri:

  1. Es kaut kur izlasīju, ka viss, bodīte ir ciet - šo līdzekli vairāk neražos, priecāšos, ja tā būs tikai klača, jo tas ir lielisks!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Spilvenā gan par to neraudāšu, bet interesanti, ka diezgan daudz produktu, ko pēdējā laikā apskatīju, noņem no ražošanas (khm khm Decleor). Nav brīnums, ka ar mani sadarboties negrib :D

      Dzēst
    2. Velvet, Tev taisnība! Daudzos veikalos tas vairs nav pieejams, tiki tādi atlikumi tirgojas :(

      Dzēst
  2. Es uz šo jau sen metu acis, vai tiešām pēdējais brīdis iegādāties?

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...