sestdiena, 2014. gada 10. maijs

Blūžumāna pieredze ar Aliexpress pasūtījumu

Atvainojos tiem lasītājiem, kas parakstījās uz manu blogu cerībā atrast visu par un ap kosmētiku, jo es atkal piesārņošu rakstu sēriju ar nelielu atskaiti par pasūtījumu no Aliexpress.


Bija laiks, kad ķīniešu hieroglifiem marķētās paciņas krita manā pastkastē pa vienai gandrīz katru dienu, izsaucot mājiniekos pamatīgas bažas par ģimenes budžeta veselumu. Savā aizstāvībā nācās likt lietā "Ai, tas jau maksāja tikai 3/5/10 dolārus ar visu piegādi!" Tālu no patiesības tas nav, jo cenas Aliexpress ir ļoti liberālas, bet, kā jau var būt noprotams, kvalitāte variē atkarībā no preces. Lai nekļūdītos savā izvēlē, var parakņāties citu pircēju atsauksmēs, piemēram, šis blogs apkopo fotogrāfijas un atsauksmes krievu valodā, šajā diskusijā latviešu meitenes aktīvi dalās ar iespaidiem par eBay un Aliexpress, bet blogsfērā Dana no Makeup Hair & Shoes ir sabildējusi savu lomu ar vasarīgajiem pirkumiem.

Vienu no saviem veiksmīgākajiem Aliexpress pirkumiem veicu tieši labo atsauksmju pamudināta. Attēlā redzamā zoskājiņu raksta kleita ar kuplo saulveidīgo svārku daļu un pieguļošu augšiņu ir izgatavota no pārsteidzoši blīva un, labā nozīmē, smaga materiāla, kas krītot veido skaistas ieloces. Komplektācijā esošā jostiņa arī izskatās tā, lai neizsauktu steidzamu vajadzību to nomainīt pret "kaut ko pieklājīgāku," kaut gan es parasti to komplektēju ar sarkaniem aksesuāriem, lai panāktu kopskatu ar nelielu mājienu uz piecdesmitajiem. Vislielākā skāde ir par piedurknēm, kas varētu būt pāris centimetrus garākas. Izmērs S derēs mūsu XS, un nelielam S. Pieejama šeit, $17.77.


Source: Aliexpress

Turpinot blūžu tēmu, manas acis krita uz šo ironisko leopardu, kas savas krāsu gammas dēļ nemaz neizskatās agresīvi un uzreiz nepiekarinās jums izsalkušas mednieces birku. S izmērs ir gana plats arī nelielam M, un ar piedurkņu garumu arī viss ir kārtībā, bet ar to arī beidzas viss, kas man šajā blūzē patīk. Blūze ir izgatavota no sintētiska un diezgan asa materiāla, kas nav patīkams miesai. Turklāt, šis apģērba gabals negaidīti nostādīja man priekšā loģisko uzdevumu: kā divas atstatu piešūtas piedurkņpogas iedabūt vienā, pa vidu stāvošā, pogcaurumā (bet arī nekas tāds, ko diegs un adata nevarētu atrisināt). Nopērkama šeit, $9.23.
    

Source: Aliexpress

Nākamā blūze jau nāca komplektā ar pareizu pogu un pogcaurumu attiecību, bet, diemžēl, vienkārši pārstāja patikt saņemšanas brīdī un tā arī nostāvēja skapī nepieprasīta. Atšķirībā no iepriekšējās blūzes, šī ir izgatavota no daudz patīkamāka materiāla, S izmērs der arī nelielam M. Pieejama šeit, $7.59.



Source: Aliexpress
Zemāk esošā blūze kļuva par manu pavasara hītu - tiešs trāpījums iemīļotajā zaļajā tonī savienots ar meitenīgajām piedurknēm un detaļu pa vidu. Var apskatīt šeit, $7.60.


Source: Aliexpress
Source: Aliexpress

Bet nu pienāca laiks arī pavisam neveiksmīgajiem pirkumiem, kurus, diemžēl nepaspēju nobildēt visā to krāšņumā. Tie ir zemāk redzamie auskari ($2.23) un kaklarota ($2.65) no ļoti nepievilcīga lēta metāla un peldkostīms ($12.50), kas diemžēl, aizceļoja uz nepareizu adresi. Naudu par peldkostīmu, protams, saņēmu atpakaļ, bet sapni par defilēšanu Kendisas cienīgā peldkostīmā pa pludmali nāksies atlikt uz vēlāku laiku :)

Source: Aliexpress

Source: Aliexpress

Source: Aliexpress

2 komentāri:

  1. Interesanti :) Paldies, ka padalies.
    Es gan vēl lasu daudz, daudz atsauksmes un mēģinu saņemties pirmajam sūtījumam :) Dikti iepatikās dažas somas tur,

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Uz veselību! Ceru, ka vismaz nedaudz iedrošināju pasūtījumam? :))

      Ar somām pieredzes nebija, bet jau noskatīju vienu klatču, kas pie mums divreiz dārgāks. Ja saņemšos pasūtījam, atsauksme sekos.

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...