pirmdiena, 2014. gada 21. aprīlis

Diorskin Forever Flawless Perfection Fusion Wear Makeup Atsauksme

Uzmanību, šis raksts nav piemērots nerviniekiem, jo satur nepievilcīgas paplašinātu poru degunbildes. Teksta versija pieejama sekojot šiem norādījumiem, toties tos, kuri zinātnes vārdā gatavi pieciest nesmukumus, aicinu lasīt tālāk :)



Pēc ikrīta ķēpas, kā ķīmiķim jaucot kopā tumšo Revlon ar mitrinošo krēmu, es biju vairāk nekā noskaņota uz piemērota tonālā toņa iegādi. Ideju bija daudz, sākot ar Lancome Teint Miracle (kas vēlāk tika atmesta kā pārāk smaga artilērija) līdz Chanel Vitalumiere Aqua, bet no veikala iznācu ar konservatīvu, pārbaudītu izvēli - Diorskin Forever.

Kas mani pamudināja atkārtoti iegādāties šo tonālo? Pirmkārt, Diorskin ir ļoti viegls un uz ādas nejūtams, bet tajā pašā laikā tas pieklājīgi nomaskē manas problēmzonas (t.i. kuperozi un vasarraibumus, kas uz vasaras pusi, par spīti visiem maniem spf-iem, satrakojušies uz nebēdu). Turklāt tā pārklājuma intensitāti var variēt pēc savas gaumes, kas man palīdzēja pilnībā atteikties no konsīlera lietošanas. Otrkārt, nedaudz piepūderēts, šis tonālais godam iztur visu darbadienu, tikai nedaudz nobraucot ap zodu un muti (ja jūs, tāpat kā es, nevarat atradināties no zoda atbalstīšanas pret roku).


Klāstā pieejami 11 dažādi toņi, no kuriem konsultante man piemeklēja pašu gaišāko 010 Ivory, kam būtu jāsatur neitrālo apakštoni. Diemžēl nevaru piekrist šim apgalvojumam, jo, manuprāt, apakštonis tomēr nedaudz vairāk velk uz rozā pusi, kas nesapass ar manu kaklu, tāpēc vienmēr nedaudz "siltinu" seju ar bronzeri. Nākamais pēc kārtas Light Beige 020 jau ir uz tiesu tumšāks.   

Source: Sugarbeautybox.com

Diorskin klājas plānā kārtiņā, sniedzot samtaini-matētu finišu, kas vizuāli nedaudz atņem sejai dimensiju, bet tā sastāvā ir arī smalkas gaismu atstarojošas daļiņas, kas izlīdzina un izgaismina ādu.


No ēnas pusēm varu minēt Diorskin noslieci oksidēties uz ādas, sevišķi, ja pirms tonālā nav lietota bāze vai mitrinošais krēms, kas ar to "draudzējas." Tāpēc noteikti ir vēlams pirms pirkuma pavērot toni darbībā. Šis tonālais arī nebūs piemērots sausai vai problemātiskai ādai ar sausiem pleķiem, kurus tas viennozīmīgi izcels (kaut gan esmu dzirdējusi arī veiksmes stāstus no sausas ādas īpašniecēm).

Rezumējot:

Maskēšana: vidēji stipra
Finišs: matēts
Ādas tips: normāla, kombinēta vai taukaina (ar izņēmumiem)
Noturība: 6-7 stundas
Iepakojums/lietošanas ērtums: matēts stikls, ērts dozators, bet līdzņemšanai ceļā nepiemērots
Cena:  £32
Tilpums: 30ml
Cenas/kvalitātes attiecība: sit pa kabatu, bet analogus no lētāka gala neesmu sastapusi (varbūt ir ieteikumi komentāros? :) )

8 komentāri:

  1. Es uz šo tonālo krēmu ne reizi vien esmu skatījusies,bet tomēr atkārtoti pērku Lancome teint idole,kuram nav tīri matēts efekts,bet kaut kas pa vidu,arī sedzošs,bet uz sejas neredzams!Taukainai ādai tieši laikā!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Esmu raudzījusi Lancome testeri, bet man likās par smagu ikdienai. Tikai ja Dior būtu dzīvīgāks finišs, vispār būtu ideāli.

      Dzēst
  2. Manai draudzenei bija šis tonālais, tāpēc vienreiz ar viņas atļauju izmēģināju kā nēsājas uz manas ādas. Patika, bet derētu vasaras periodam, domāju, ziemā viņš varētu sausināt, bet finišs ļoti patika - nav redzams uz ādas, bet ir pietiekoši maskējošs, tiešāms tāds samtaini matēts :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Un pieskarties ādai ir patīkami - pirksti nelīp :) Jā, tieši tāpēc arī to ieteicu norm/kombi ādai, citādi sausumus vai lobīšanos var izcelt.

      Dzēst
  3. ļoti labi esi piemeklējusi toni! pāris gadus atpakaļ veikalā uzsmērēju sev šo pašu tonālo 30 numuru - skaisti iedegusi āda, nopirku, izgāju uz ielas - šausmas! dienas gaismā pilnīgi orandža krāsa. ilgnoturīgam makeup ļoti labs, bet tik tiešām vairāk kombinētai/taukainai ādā

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man jau diži nav jāpiemeklē - ķeru ciet gaišāko un ceru, ka derēs :) Nelāga gan tev sanāca pieredze, ceru, ka izdevās atgriezt/apmainīt?

      Dzēst
  4. Šie tonālie kremi ir burvīgi ikdienas lietošanai, priekš sevis . Man gan nedaudz grūti šos tonālos sākt lietot uz saviem klientiem, jo nezinu kā darbosies uz visām ādām .. Dārgs prieks, lai eksperimentétu :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas tiesa! P.S. Interesanti sekot, kā tu vienmēr izvērtē jebkuru produktu no abām pusēm - personīgā lietošana pret darba vajadzībām :)

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...