sestdiena, 2014. gada 29. marts

Pavasarīgie pirkumi jeb sauli studijā!

Īstenībā es nedaudz samelojos virsrakstā, jo pareizi būtu jāraksta ziemas - pavasara apvienotie pirkumi, bet, tā kā tie lielā mērā bija iedvesmoti ar ilgām pēc siltāka laika, atļaušos būt mazliet neprecīza. 


Pavasarī nostiprināju savas pozīcijas matu frontē ar diviem jauniem līdzekļiem no franču aptieku kosmētikas Rene Furterer sērijas pret matu izkrišanu, kurus iegādājos pēc SugarMakeup ieteikuma. Abus šobrīd var iegādāties Escentual ar 25% atlaidi: ampulas (12 gab., £24) un eļļa (50ml, £18). Ieveidošanai un aizsardzībai pret karsto gaisu izvēlējos Bumble & Bumble Does It All spreju (125ml, £11, Lookfantastic), kas aktivizējas karstuma ietekmē, bet, vai nu es izmantoju pārāk vēsu fēna plūsmu, vai līdzeklis nav tik labs, jo fiksācija nav tik stipra kā gribētos. Neskatoties uz to, B&B matus nenoslogo un netauko, kas jau ir labi.


Par manu seju pavasarī rūpēsies nu jau ļoti iemīļotais Creme Prodigieuse no NUXE (40ml, £19, Lookfantastic - uz atlaidēm sanāca £14), kas lieliski mitrina, neizraisa izsitumus un, kā sola, noņem noguruma pēdas. Rezultātā starojoša un "pamodusies" āda pat ļoti agri no rīta. Atsauksmi, par to, kā šis krēms palīdzēja izmainīt manas ādas stāvokli jau rakstīju šeit.

Otrs līdzeklis ir visu apdziedātā piparmētru maska no Lush, par kuru gari nerakstīšu, bet tikai apstiprinoši pamāšu ar galvu un pievienošos visām labajām atsauksmēm.


Dekoratīvās kosmētikas plauktiņā papildinājums ar nepieciešamajām lietām, kuras man šajā mēnesī beidzās. Tas ir Diorskin Forever pats gaišākais tonālais 010 Ivory (SPF 25, 30ml, £32) un Diorskin Nude kompaktais pūderis tādā pašā tonī (SPF 10, 10g, £37). Ja ir vēlme pēc atsauksmes ar bildēm ziņojiet! :) Maybelline Color Tattoo ēnas 70 Metallic Pomegranate (£4.99) pagrābu impulsa vadīta, bet pie tuvākas iepazīšanās izrādījās, ka, nesaņemot piedāvājumu filmēties kādā vampīru grāvējā, es tās varu vienkārši iegrūst tālākā plauktā uz neredzēšanos. 


Un kā trekns punkts visiem pavasarīgajiem pirkumiem ir Uno kāršu komplekts jautrām pasēdēšanām draugu lokā! :)



Pastāstiet, kāds jums ir noskaņojums? Uzbruka pavasara nogurums un depresija vai arī sācies rosīgais gatavošanās laiks pludmales sezonai?


8 komentāri:

  1. Color tattoo lietoju kā laineri. Manas zaļgani brūnās acis ļoti labi izceļ ar zelta šimmeri un interesanto toni.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Intereses pēc pamēģināju pēc tava ieteikuma, bet tas slimīgais izskats nepazūd. Žēl gan, jo tonis pats par sevi ir ļoti pievilcīgs. Tev droši vien ir siltais krāsu tips! :)

      Dzēst
  2. Viss tik feiniiii :))) colour tattoo varu no tevis atpirkt, ja nu nepatīk. Man koferī vieta atradīsies, jo es viņus kā bāzi zem ēnām lietoju.. Ja lieto violetas ēnas, vari pamēģināt arī pati ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Laura, es tev tāpat to atdotu, bet 1x esmu iebraukusi ar pirkstu un otru reizi ar otu. Ja tas nemulsina, dod ziņu! :)

      Dzēst
  3. Oooo, kādi forši pirkumi! Gribu redzēt to sueprgaišo 010 toni! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Beidzot arī pirmais pasūtījums :) Centīšos kaut ko jēdzīgu sabildēt.

      Dzēst
  4. Pirkumi forši, es arī esmu sava ideālā pūdera meklējumos. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Diemžēl es arī - šis pagaidām lielās cerības neattaisnoja.

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...