pirmdiena, 2013. gada 18. novembris

Decleor Aroma Cleanse matējošs toniks - atsauksme


Decleor toniks no Aroma Cleanse sērijas paredzēts kombinētas un taukainas sejas ādas kopšanai. Kad saņēmu paciņu, izrādījās, ka mans pasūtītais toniks ir vecā versija, jo oficiālajā mājaslapā atradu šo produktu mazākā - 200ml iepakojumā, turklāt nu jau zaļā krāsā. Atzīsimies, mēs, pircēji, tomēr naivi ticam tam, ka visi zaļie un zilie toniki ir vairāk piemēroti taukainai un problemātiskai ādai, rozā - sausai un nobriedušai, bet bezkrāsainie - jutīgai un sausai. Paldies Decleor, ka turpini tradīciju.


Pievēršoties tonika īpašībām, ražotājs sola, ka dotais līdzeklis atsvaidzinās, attīrīs un līdzsvaros ādu, sašaurinās poras un mazinās taukaino spīdumu. Toniks nesatur alkoholu un ir balstīts uz augu izcelsmes ūdeņiem un ekstraktiem. Ylang Ylang ēteriskā eļļa attīra un līdzsvaro ādas stāvokli, tējas koka eļļa novērš iekaisumus, burvju lazdas ūdens attīra un savelk poras, piparmētras ūdens lieliski atsvaidzina, mitrina un tonizē ādu. Brūnvālītes, ingvera un kanēļa ekstrakti savelk poras un stimulē, bet papaijas ekstrakts izlīdzina ādas virsmu, darbojoties kā enzīms

Water (Aqua), Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Water, Butylene Glycol, Methyl Gluceth-20, Cananga Odorata Flower Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Poterium Officinale Root Extract, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Oleth-20, Propylene Glycol, Fragrance (Parfum), Tetrasodium EDTA, Lactic Acid, Blue 1 (Ci 42090), Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben.


Neskatoties uz to, ka tonika sastāvā nav alkohola, tas diezgan stipri sausina ādu. Payot toniks kombinētai un taukainai ādai ir maigāks, bet man jau atkal "palaimējās" nopirkt ziemai produktu, kas šobrīd neder, bet vasarā darbotos uz teicami.

Decleor Aroma Cleanse tonikam, kā to var nojaust pēc nosaukuma un ēterisko eļļu daudzuma, piemīt diezgan spēcīga un specifiska smarža, kas sākumā pat izraisīja nepatiku, bet, ja es šo momentu nepiefiksētu kladē, tad tagad pat neatcerētos, jo esmu tiktāl apradusi ar aromātu, ka tas vairs neliekas ne stiprs, ne uzbāzīgs, ne nepatīkams.

Toniks lieliski novērš ādas spīdumu apmēram uz 7-8 stundām gan ar tonālo, gan bez (testēju gada aukstākajā laikā, kad citi līdzekļi aiztur taukaino spīdumu uz apmēram 4-6 stundām). Tomēr šim tonikam neizdodas uzturēt manu ādu tikpat tīru no izsitumiem, cik manam iemīļotajam Payot, un tieši tāpēc tas neiegūst mana must-have produkta statusu.

Lietošanas ilgums: apmēram mēnesis
Iepakojums: 4/5 (ar pumpīti būtu ērtāk)
Efektivitāte: 4/5, nepārspēja Payot, bet, tas ir ļoti individuāli
Cenas/Kvalitātes attiecība: teicama, ražotāja solījumus izpildīja uz izcili Kur nopirkt? Es pasūtīju no FragranceDirect£11.99 (īsts ķēriens) vai FeelUnique, £17.00.

Kādas ir jūsu domas par Decleor? Vai  viņu produkti pilnībā attaisno savu cenu zīmi?


8 komentāri:

  1. Es no Decleor esmu lietojusi Aroma Purete matējošo fluīdu taukainai ādai un ļoti patika (ideāli piemērots taukainai ādai ziemas mēnešos). Ļoti patika arī gēls sejas mazgāšanai zaļā krāsā (pirku 400 ml iepakojumus feelunique), bet tas bija pasen, pieļauju, ka iepakojums ir mainījies. Tagad vairs nelietoju neko, kas paredzēts taukainai ādai, izņemot vasaras mēnešos - losjonu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es tieši lasīju tavu rakstu par taukainas ādas kopšanu, ļoti izsmeļošs. Man 25 gadu slieksnis jau strauji tuvojas, redzēs kā āda reaģēs pēc tam :)

      Dzēst
  2. uu- super atsauksme ;) man gan ir sausa āda- man tas nederētu, bet vienmēr savai profesionālajai darbībai ir ideāli palasīt, kas derētu taukainākām ādām, lai tiktu galā ar spīdēšanu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Laura, bildēs tev gan āda izskatās ļoti dzīvīga un tāda dewy!

      Un man prieks, ka pat ne tik labs trāpījums manam ādas tipam šobrīd, kādam noder kā atsauksme! :)

      Dzēst
  3. No Decleor mēģinātajiem produktiem man visvairāk ir paticis acu krēms no Harmonie Calm produktu sērijas - ļoti viegls, atsvaidzinošs krēms, kas lieliski der vasarai un labi mitrina ādu. Sejas krēms no tās pašas sērijas paliekošu iespaidu neatstāja - smaržoja labi, konsistence bija ļoti patīkama, tomēr nekādu rezultātu no viņa nemanīju.
    Decleor produktus izdevīgi pirkt komplektos, Ziemassvētkos viņiem tās smukās kastes parādās, tad pilnu cenu jāmaksā tikai par vienu, bet iegūsti vairākus :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par ieteikumu! Svētki tuvojas un dāvanu komplekti ir tieši laikā, ne tikai citiem, bet arī sev pašam :)

      Dzēst
  4. No Decleor neko neesmu mēģinājusi, bet firma liekas mēģināšanas vērta. ;)
    Man kā kombinētas ādas īpašniecei šis varētu patikt, bet ar šādiem tonikiem es vairs neesmu uz "tu", jo bija laiks, kad šāda veida līdzekļi man ļoti sabojāja ādu. Laikam neuzticos nevienai firmai vairs pēc tādiem atgadījumiem. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Žēl ka tev nācās piedzīvot vilšanos. Varbūt tev ir kādas sastāvdaļas nepanesība?

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...