ceturtdiena, 2013. gada 29. augusts

Yves Rocher trīs-minūšu brīnums

Sākumā gribu pateikt paldies visiem, kas nobalsoja manā aptaujā par Yves Rocher. Spriežot pēc tās rezultātiem, brends ir diezgan labi pazīstams Latvijā, tāpēc šajā rakstā ilgi nekavēšos pie ievada un ražotāja apskata, bet ķeršos vērsim pie ragiem un izklāstīšu par savu favorītu no YR - Pure System Trīs Minūšu attīrošo sejas masku ar organisko alveju un salicilskābi.



Rūdītam skaistumblogu un vlogu skatītājam šis produkts nebūs jaunums, jo tas jau ir iekarojis daudzu sieviešu simpātijas, un, kā man liekas - visai pelnīti. Maska paredzedzēta problemātiskas ādas attīrīšanai ar noslieci uz paplašinātām porām, izsitumiem un melnajiem punktiem. Kā var noprast pēc virsraksta, maska iedarbojas trīs minūšu laikā, kas nav mazsvarīgi, ņemot vērā mūsu straujo 21. gadsimta dzīvesveidu.


Ražotājs apgalvo, ka dotā maska:

(a) attīrīs ādu no izsitumiem un melnajiem punktiņiem;
(b) absorbēs lieko sebumu;
(c) uzlabos ādas tekstūru un samazinās ādas apsārtumu (ar šo droši vien nav domāts kuperozais apsārtums).

 

No manas puses - plus ražotājam par reālistiskajiem, lakoniskajiem solījumiem. Varu piekrist tam, ka maska lieliski matē ādu un savelk poras, kas vizuāli uzlabo ādas tekstūru. Līdzīgi kā citi salicilskābi saturošie produkti, arī šī maska sausina iekaisušās pumpiņas un mazina to izraisīto apsārtumu. Taču, jutīgas vai kuperozas ādas īpašniecēm, ādu var kairināt un sausināt. Toniks un labs mitrinošais krēms šeit nebūs lieks.

Kas attiecas uz maskas spēju attīrīt ādu no mūžīgās problēmas - melnajiem punktiņiem, man diemžēl jāsaka, ka tā, tāpat kā daudzi citi kosmētiskie līdzekļi, neveic dziļo sejas tīrīšanu un 100% no melnajiem punktiņiem neatbrīvo, bet uzlabojumi gan ir novērojami, it īpaši, ja masku lieto regulāri apvienojumā ar rūpīgu ikdienas ādas attīrīšanu.  

Maskas aptuvenā cena ir 8 Ls, bet tā kā YR ir pazīstams ar savu 'agresīvo' mārketingu, iesaku visu pirkt vismaz ar 30% atlaidi vai ņem 2 maksā par 1 akcijām, kuras tiek rīkotas nepārtraukti.

Latvijā Yves Rocher produkciju ir iespējams iegādāties pagaidām tikai dažās no Mēness Aptiekām, bet ir iespēja, ka ātri produkcija būs pieejama visās Mēness Aptiekās. Tāpat arī tiek strādāts pie Yves Rocher mājaslapas, kurā būs iespējams veikt pasūtījumu online.

P.S. Labojums: Yves Rocher veikalus var atrast arī t/c Spice un uz Kr. Valdemāra ielas.

Vairāk var lasīt Yves Rocher FB lapā.

Kādi ir jūsu veiksmīgākie/neveiksmīgākie atradumi no YR klāsta? :)

11 comments:

  1. Kā tikai aptiekās? Zinu, ka ir firmas veikaliņi Spicē un uz Kr. Valdemāra ielas!!! Jāsaka gan, ka diezgan tukši vienmēr. Ārzemēs gan cilvēku daudz.
    Mans mīļākais produkts jau gadiem ir zemeņu smaržas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tiešām ir! Paldies par info :)

      Zemeņu smaržas neesmu vēl mēģinājusi, bet citas man ne īpaši patika.

      Dzēst
    2. Paskatījos, FB lapa saka, ka veikali ir arī Alfā un GC.
      Man vēl ir bijušas Mango un Aprikožu smaržas, es tāda pasista uz augļu aromātiem. Vēl ir bijuši arī sejas kopšanas līdzekļi. Reiz Francijā ietrāpīju akcijā, kur pie veikala durvīm deva uzlīmītes ar 1 EUR, 2 EUR nominālu. Varēja izvēlēties preci, līmēt virsū un tik arī viņa maksāja.

      Dzēst
    3. Sapņu akcija! Žēl, ka nav gadījies trāpīt :(

      Dzēst
  2. Pēc nosaukuma domāju, katas man jāpamēģina, bet kad tiku līdz sadaļai, ka melno punktiņus tas īpaši neattīra, sapratu, ka šo tad man nevajag. :)
    Tomēr paldies par atsauksmi, bija ļoti vērtīgi uzzināt jaunu informāciju!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu re, formulēju, formulēju domu, bet beigās tāpat noformulēju greizi :D

      Atkāpē par "melnajiem punktiņiem" vēlējos pateikt tikai to, ka neviens kosmētiskais produkts 100% no tiem neatbrīvos - šeit ir nepieciešama fizika - mājas apstākļos vai kosmetologa kabinetā, vienalga. Bet šī maska noteikti samazina to daudzumu :)

      Dzēst
  3. Sen atpakaļ biju nopirkusi dažas no dušas želejām, patika. Šobrīd lietoju Aveņu etiķi matu skalošanai, bet atsauksmi pagaidām vēl neesmu gatava rakstīt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Interesanti, nebiju tādu produktu manījusi. Noteikti uzraksti, ja būs vēlēšanās :)

      Dzēst
    2. Šodien kā reiz notestēju vienu no dušas želejām ar jasmīnu - fantastika! Būs jāiepērk vēl.

      Dzēst
  4. Man no viņiem ir tik dekoratīvā- un ļoti patīk skropstu tuša - Sexy Pulp. Manuprāt laba, bet kaut kā piemirsta kompānija!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sit pieci! :) Sexy Volume Pulp arī mans favorīts.

      Nevaru galvot par visiem produktiem, bet YR ir arī pērles. Piemirsta tā Latvijā droši vien ir nesamērīgo cenu dēļ, bet ceru, ka līdz ar mājaslapas izveidi un jaunām tirdzniecības vietām, cenu politika sāks pielīdzināties tai, kāda tā ir rietumvalstīs.

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...