svētdiena, 2013. gada 18. augusts

Real Techniques

Otas no Real Techniques (turpmāk RT) man nekad nav izsaukušas lielu sajūsmu vai vēlmi tās izmēģināt ļoti subjektīvu apsvērumu dēļ. Bet, visi aizspriedumu tika viegli apgāzti ar 20% atlaidi iHerb un izdevīgām cenām dolāros :)



Iegādājos divus otu komplektus - vienu sejai, otru acīm. Lietoju tos jau vairāk nekā trīs mēnešus un savs priekšstats jau ir izveidojies.


RT Your Eyes/Enhanced Starter Set komplektā ietilpst melns maciņš, kas var kalpot arī par otu statīvu. Šī opcija noteikti tika radīta vizāžistiem, jo ideja ikdienā uzglabāt otas tādā veidā, neliekas īsti praktiska. Atklāti sakot, diez vai tāds statīvs atvieglos arī profesionāļa darbu, jo tajā ietilps vien dažas otas un šis statīvs ir jāpietur katru reizi izņemot vai noliekot vietā darbarīku. Vecā labā otu josta noteikti ir veiksmīgāks variants.



Komplektā ir  piecas otiņas un par katru pastāstīšu sīkāk. Protams, pērkot jebko komplektā es rēķinos ar to, ka tuvu ne viss man tajā apmierinās, bet, atverot RT komplektu, man radās sajūta, ka par mani atklāti ņirgājas. Runa iet par it kā uzacu otiņu un 'lainera otu'. Paskatoties uz to izmēriem es gandrīz vai ieslīgu kompleksos par saviem sejas parametriem.


Brow jeb 'uzacu' otiņa ir ne tikai neparocīgi liela visos iespējamajos virzienos, bet arī tik plata, cik mana uzacs kaut kur pa vidu. Attēlā salīdzinājumam mana ierastā BarryM otiņa pa labi un RT pa kreisi - komentāri ir lieki.



Tas pats stāsts ir ar Pixel-Point lainera otiņu - tā nav ota, bet, es atvainojos, parodija. Attēlā ir salīdzinājums ar gandrīz tādas pašas cenas Sedona Lace otu. RT ir ne tikai pārāk gara, bet arī pārāk plata un ļumīga. Man pat grūti izdomāt šai otai citu pielietojumu.

Bet, par laimi, pārējās trīs otas ir daudz pārdomātākas, lai gan tām arī ir savi mīnusi. Mini Accent otiņa dažādu detaļu izstrādei ne ar ko īpašu neizceļas. Tā ir mīksta, patīkama lietošanā, labi uzņem un arī nodod produktu. Es to izmantoju precīzai acs iekšējā kaktiņa izgaismošanai.

Deluxe Crease otiņa, kas domāta plakstiņa locījuma vietas kontūrēšanai, arī izsauca pamatīgas bažas par manu acu izmēriem :) Attēlā redzams, ka ar vienu šīs otas vilcienu es varu noklāt ne tikai plakstiņa locījuma vietu, bet arī daļu no uzacu kaula un kustīgās plakstiņa daļas. Neņemot vērā šo izmēru neatbilstību, otiņa ir ļoti mīksta, ar biezi sablīvētiem sariņiem, kas padara to par vienkārši lielisku konsīlera otu. Es to izmantoju arī lai piepūderētu zonu ap acīm un citas vietas, uz kurām es izmantoju konsīleri. Šajā ziņā tā no manis saņem piecinieku ar nelielu mīnusu par maldinošo uzrakstu.


Beidzot tiku arī līdz komplekta favorītei - MAC 217 dubultniecei jeb Base Shadow Brush. Lai gan ražotājs, manuprāt, atkal ir nošāvis greizi ar uzrakstu, šī ota ir neticami mīksta, gaisīga, bet tajā pašā laikā pietiekoši stingra lai varētu izpludināt ēnas. Bildēs RT salīdzinājumā ar MAC 217 abos rakursos - gan izmēri, gan griezums ir gandrīz identiski, tikai ar vienu būtisku atšķirību - MAC izgatavota no dabiskajiem sariņiem, bet RT no sintētiskajiem.



Kopumā, no piecām otām tikai trīs ir lietojamas, bet ar to ir jārēķinās iegādājoties līdzīgus komplektus. Otas ir viegli kopjamas, dažas saglabā savu formu labāk nekā citas, bet atkal, kvalitāte ir ļoti atbilstoša cenai. Jūs saņemat to, par ko maksājat - ne vairāk, ne mazāk. No labajām īpašībām vēlos nenoliedzami uzsvērt skaisto, ergonomisko dizainu, kas labi noder ceļošanai, un pievilcīgo cenu (it īpaši ar atlaidēm un pasūtot no Amerikas). RT kalpos kā labas otas iesācējam vai arī būs izdevīgs papildinājums esošai kolekcijai.

Rakstā minētās otas var iegādāties:


Būtu interesanti uzzināt jūsu domas par RT - it īpaši, ja jums ir atšķirīgs viedoklis un otas, kuras es izbrāķēju, jums kalpo godam, vai arī ja jūs atradāt tām citādu pielietojumu! :)

15 comments:

  1. Šo komplektu neesmu sūtījusi un arī neplānoju ne pārāk slavinošo atsauksmju dēļ. Pūdera un vaigu sārtuma ota gan man ļoti patīk,lietoju bieži. Tāpat ir otas no komplektiem, ko nelietoju, ko lietoju. Par vairumu otu esmu ļoti apmierināta, vairāk nekā gaidīju par tādu cenu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Já, já, ir dzirdétas labas atsauksmes par púderotu :) Es gan laika gaitá sapratu, ka komplekti nav mans variants.

      Dzēst
  2. Kada jēga salīdzināt RT otu ar MAC? Viena MAC ota maksā tik, cik šis komplekts. Protams, ka par tādu cenu nebūs dabīgās otas. Un ja tu kaut ko salīdzinu, un ka visi saprot - piedāvā alternatīvas, tad pieraksti, kur tas pārējās otas var nopirkt tik pat pieejami ka RT.

    Man šī komplakta nav un neplānojiet iegādāties, jo lietoju citu firmu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kápéc gan nesalídzinát? Salídzinájums ir objektívs, balstíts uz novérojumiem - aprakstu gan formas lídzíbu, gan arí materiálu atshkjiríbu. Lasítája zinjá ir izdarít secinájums atkaríbá no macinja biezuma un vélmes maksát :)

      Tápat arí nekur neminéju, ka gaidíju no RT dabiskos sarinjus. Sedona Lace arí izmanto mákslígos, bet kvalitáte redzami atshkjiras (atrodoties tajá pashá cenu kategorijá).

      Ieteikumu rakstít cenas un veikalus njemshu vérá. Paldies :))

      Dzēst
  3. Man ir Blush un Expert otas-patīk.Acu otiņu komplektu pat neesmu iedomājusies pasūtīt,jo plakstiņš nav liels un mani atbaida otu izmēri.Sejai otas patīk,Expert ota vispār ir universāla,lietoju kā tonālajam,kā bronzerim un domāju,ka arī krēmīgo vaigu sārtumu varētu uzklāt!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es baidījos Expert pasūtīt, jo tonālo pieradu uzklāt ar lielāku otu. Blush ota nav par lielu? Man liekas es ar to sev pus sejas iekrāsotu.

      Dzēst
    2. Nu man Expert ota neliekas ļoti maza,pēc izmēra varbūt par kādu milimetru mazāka,nekā mana Sigma F80,un pieņemsim konturēt seju ar krēmveida produktiem vispār super ērta.Sārtuma ota ir tā nogriezta,ka ja sārtumu ar to "aso galiņu"uzklāt,tad tieši sārtuma zona iekrāsojas. :))

      Dzēst
  4. Man ir šis komplekts, un lietoju no tā tikai Crease un Base otiņas, pavisam retu reizi Accent otu. Mana mīļākā, starp citu, ir Crease -- tā izcili pludina ēnas un manām vajadzībām ir īsts zelts. Varēja gan, protams, būt nedaudz mazāka, taču es varu iztikt arī tāpat. Ar Base otiņu man tik labi nesanāk paņemt ēnas. Es lietoju galvenokārt mirdzošās, bet ota labāk sastrādājas ar matētajām, kā esmu novērojusi.
    Bet vispār Real Techniques man ļoti patīk sejas otu dēļ. Buffing brush ir super, kā arī Stippling un Blush ir ļoti labas. Domāju drīzumā iegādāties Poweder un Expert Face brush, tad man būs praktiski viss bāzes otu piedāvājums no RT.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Droši vien tev ir vairāk paveicies ar acs izmēriem! :) Man tieši pretēji - patīk, ka base otiņa uzklāj ļoti delikātu mirdzumu daudzumu, bet tas atkal ir gaumes jautājums.

      Par Buffing otu pilnībā piekrītu :)

      Dzēst
  5. Es gribu RT pūderotu un sārtuma ota, acu otas īsti neinteresē.
    Šobrīd lietoju The Body Shop otas, ko ļoti, ļoti esmu iemīlējusi, domāju iegādāties vēl kādu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pūderota mani arī tā kā interesētu tieši izmēra dēļ - viens, divi un visa seja nopūderēta. Tikai diezin kā mākslīgie sariņi uzņems pūderi?

      Dzēst
  6. "Lainera" otiņu var lieliski izmantot, lai ar korektoru trāpītu uz ļoti mazajām pumpām.
    Uzacu ota ... nu jā, ir par platu visos virzienos, bet "notes" gadījumā arī ir izmantojama - otu jau var pagrozīt (skat. kaligrāfiskās rakstāmspalvas).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ir šis komplekts un base un crease otas lietoju gandrīz katru dienu. Ļoti mīkstas un labi der gan ēnu uzklāšanai gan pludināšanai. Manuprāt izmērs tieši ir šo otu plus, jo var ļoti ātri uzklāt pamatēnu visam plakstiņam, kas ar mazāku otu nebūtu iespējams. No Rt otām dievinu arī pūdera un setting otas. Stippling otai īsti vēl pielietojumu neesmu atradusi, bet expert ota ir laba krēmveida sārtuma un bronzera uzklāšanai. Kādas atsauksmes par sejas otu komplektu? Un tām kas rakstīja par vaigu sārtuma otu - mani viņa kaut kā biedē, nav grūti ar tik lielu otu uzklāt?

      Dzēst
    2. stiina, laba ideja ;) Un uzacu otiņu jau gaida viens DIY projekts :)

      Dzēst
    3. Zane, sejas otu komplekts man vēl jāsabildē, tad jau taps raksts. Sārtuma jeb Blush otiņa manī arī raisa tādas pat izjūtas.

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...