ceturtdiena, 2013. gada 22. augusts

Real Techniques Your Base/Flawless

Otrais raksts RT otu komplektu epopejā. Šoreiz zem lupas pakļuvušas Your Base/Flaweless otiņas. Sāksim pēc kārtas:



1. Buffing Brush - ražotājs apgalvo, ka ota ir "ideāli piemērota pūdera un minerālā pūdera uzklāšanai." Šeit varu apstiprinoši pamāt ar galvu: mīkstie, vidēji blīvi saliktie sariņi lieliski kalpo tam, lai ar birstošo vai kompakto pūderi matētu ādu. Vienīgais iebildums no manas puses ir otas mazais izmērs - tā ir vairāk parocīga, lai noklātu T zonu, nevis visu seju.



2. Contour Brush - vēl viena ota, kas ir iegājusi manā ikdienas meikapa "rutīnā". Ražotājs otiņai piedēvē vien hailaitera uzklāšanas funkciju (kam tā nepārprotami der), bet, noteikti ne es vienīgā, šo rīku izmantoju arī sejas kontūrēšanai ar bronzeri vai vienu toni tumšāku tonālo. Šajā gadījumā ar izmēru ir trāpīts desmitniekā, par ko arī liels paldies.


3. Detailer Brush ir paredzēta konsīlera vai lūpu krāsas uzklāšanai. Mākslīgie sariņi lieliski tiek galā ar krēmveida tekstūrām, bet praksē, savas formas dēļ, ota labāk tiek galā ar konsīleri nevis lūpu krāsu. Personīgi man šķiet, ka lūpu krāsas uzklāšanai labāk der īsāki sariņi.


4. Pointed Foundation Brush ir komplekta lielā vilšanās. Sariņi ir apgriezti neregulāri, tie ir pārāk reti un ļumīgi savākti, nerunājot jau par formas un izmēra neatbilstību tonālā uzklāšanai. Es pat īsti nevaru to ieteikt konsīlera uzklāšanai, jo, lai gan pēc izmēra un formas tā varētu derēt zonai zem acīm, tā atstāj galīgi nesmukas švīkas.

Kā jau varēja noprast, ar šo komplektu esmu vairāk apmierināta nekā ar Your Eyes/Enhanced, bet ikdienā izmantoju tikai divas otiņas no četrām. 

Veikalu saraksts, kuros var iegādāties RT atrodams šeit, vidējā cena $18.00. 

Kāds ir jūsu viedoklis par šo produktu? Vai ir kāds, kam ir izdevies sadraudzēties ar "tonālā" otiņu? :)

6 komentāri:

  1. Esmu dzirdējusi, ka Buffing brush izmanto arī tonālajam krēmam. Man pašlaik ir tikai dažas Real techniques otas un man patīk, bet gribētu vēl dabūt konturēšanas otu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es mēģināju - nav īsti tas. Sariņi šķiet pārāk reti savākti un nav tik stingri, lai uzklātu tonālo pēc mana prāta :)

      Dzēst
  2. Uff, man ir tikai viena RT ota - stppling un tā pati tiek izmantota dikti reti... Laikam nēēsmu liela šo otu fane :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Eh, man liekas, tu esi notrāpījusi uz "nepopulāro" otu. Citas ir labākas :)

      Dzēst
  3. Jā, es esmu sadraudzējusies. Uzklāju Catrices consīleru paleti. Nav ne vainas!

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...