sestdiena, 2013. gada 1. jūnijs

Izlietots Aprīlī/Maijā

"Tukšās taras" jeb "miskastes satura" raksti viennozīmīgi ir no sērijas love it or hate it. Bet es tomēr turpinu šo tradīciju un atrādu izlietotos produktus, kas sakrājās pa diviem mēnešiem:



1. Gillette Satin Care Radiant Apricot skūšanās želeja sievietēm jeb "nauda vējā". Arī šeit ir vērojama dzimumu diskriminācija - no vīriešu skūšanās želejas šis produkts atšķiras tik vien kā ar iepakojumu un smaržu, bet cenas ziņā to krietni pārspēj. Pragmatiskām būtnēm iesaku mest aizspriedumus pie malas un ietaupīt, izvēloties vīriešiem domāto versiju :)
2. Payot toniks bez alkohola taukainai un kombinētai ādai - slavas dziesma šim brīnumlīdzeklim atrodama šeit
3. Alba Botanica Natural Even Advanced Sea Algae Enzyme Scrub visiem ādas tipiem - vidēji maigs skrubis, ar savu uzdevumu tiek galā teicami, smarža ļoti patīkama un dabīga.
4. Schwarzkopf Taft 3 Weather Instant Volume Powder - piparnīcai līdzīgajā iepakojumā atrodas balts pūderis, kas piešķir matiem apjomu. Līdzīgi produkti ir arī citiem ražotājiem, bet cik man nācās lasīt atsauksmes, ļoti daudzi šo produktu uzskata par neveiksmīgu. Lai gan tas piešķir zināmu apjomu frizūrai, tas nežēlīgi salipina matus kopā un padara tos neizķemmējamus. Tāpēc arī gandrīz pilns lido miskastē.
5. Noble Isle dušas želeja Summer Rising - saglabājās vēl no GlossyBox laikiem :) 
6. NUXE Creme Prodigieuse Anti-oxidant, Anti-skin stress mitrinošs dienas krēms normālai/kombinētai ādai - absolūts favorīts, par kuru jau rakstīju šeit
7. Vaseline Intensive Rescue Moisture Locking Body Lotion Unfragranced sausai un ļoti sausai ādai - krēms ļoti ātri iesūcas, bet, lai gan domāts sausai ādai, ilgstošu mitrināšanu nesniedz. Noteikti starp budžeta kŗēmiem var atrast arī kādu labāku eksemplāru.
8. Carita EDP - nevarēju neiekļaut šo paraudziņu apskatā - tas ir aromāts, kas pirmajā mirklī nešķita īpašs, bet dienas laikā burtiski atdzīvojās uz ādas radot ļoti siltu, juteklisku noskaņu. Augšējās notīs skan bergamote un rožu ziedlapiņas, sirds notīs tam jaušams īriss, roze un vijolīte un bāzes notīs atskan vaniļa, baltais muskus un dzintars.
9. Figs&Rouge lūpu, sejas un ķermeņa balzams Rambling Rose - atsauksme lasāma šeit
10. St Ives Fresh Skin Apricot Scrub - atsauksme.

9 komentāri:

  1. tīri labi pastrādāts! Man gan veseli 16 iepakojumi :)
    Man ir līdzīgs matu pūderis no L'oreal, un teikšu, ka der tikai īsiem matiem tīri fiksācijai, bet mani samērā garie mati paliek neizķemmējami un briesmīgi. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tev nu gan raženi! :) Man tik 10 pa diviem mēnešiem sakrājies.

      Dzēst
  2. Kā ir ar trešo numuru, vai jūt to enzīmu klātbūti, respektīvi ir tāds pats attīrošais efekts kā sāls skrubim, piemēram? Un kur var iegādāties?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Attīrošais efekts ir labs, no tīri subjektīvā viedokļa, ādas krāsa uzlabojas un kļūst vienmērīgāka. Tas ir vienīgais, kur "var just enzīmus". Citādā ziņā no skrubjiem vulgaris neatšķiras :)

      Pirku iHerb http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Natural-Even-Advanced-Sea-Algae-Enzyme-Scrub-4-oz-113-g/23431 , $7.18

      Dzēst
  3. Paldies, zināšu, ka nevar pirkt 1. lietu. :) Tieši metu acis uz šo, bet labāk nē. :)
    Čakli gan pastrādājusi!!

    AtbildētDzēst
  4. Ak, un iekš youtube visi tā jūsmo par to Vaseline :)

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...