trešdiena, 2012. gada 16. maijs

Sally Hansen Insta - Dri Fast Dry nagu laka


Kā jau solīju, šeit sekos sīkāks Sally Hansen nagu lakas apskats. Pirms sākt aplūkot šo produktu no visām pusēm, vēlos piebilst, ka esmu sajūsmā par šo pirkumu. Ne velti SH nagu kopšanas kosmētika ir ieguvusi plašu atzinību visā pasaulē. Līdz šim viss, ko es iegādājos no šī zīmola, izrādījās kvalitatīvs un nelika man vilties.

Sally Hansen Insta - Dri sola ar vienu otas vilcienu un vienu lakas slāni iegūt satriecošu manikīru, kas turklāt momentāli nožūst. Izklausās ideāls risinājums neplānotiem pasākumiem, vai ne?

Otiņas salīdzinājums ar parastu nagu laku

Patiešām, viss ir gandrīz tā, kā solīts. Pateicoties tam, ka šīs nagu lakas otiņa atšķiras no parastajām ar savu platumu, katru nagu var nokrāsot tikai ar vienu otas vilcienu! Ja ieskatās vērīgāk, tad redzams, ka otiņa ir platāka pie pamatnes un nedaudz noapaļota galā. Tas atvieglo uzklāšanu un sniedz iespēju diezgan kārtīgi nolakot nagu pat pie pašas pamatnes.


Rapid Red (nr 280) un Presto Pink (nr 210) ir ļoti pigmentētas un, principā, ar vienu kārtu būtu diezgan. Tā kā man nebija kur steigties, nolakoju divās kārtās, lai gan, kā jau minēju, būtisku atšķirību nejutu.

Laka ir ļoti bieza un formulēta, lai paātrinātu žūšanas procesu. Tā tiešām nožūst burtiski 2 sekundēs, bet to ir iespējams sabojāt, ja nejauši ar kaut ko aizķer.

Virs SH Rapid Red es neliku top coat, jo tai tāpat ir ļoti pievilcīgs, spīdīgs finišs, kas ir redzams arī bildē.

Ieteiktā mazumtirdzniecības cena ir £ 5.99, kaut gan noteikti var atrast arī lētāk. Tā kā es pirku komplektā, man viena nagu laka izmaksāja tikai £ 1.70.

Apkopojot visus plusus un mīnusus, varu teikt, ka šis produkts mani pilnībā apmierina gan krāsas, gan finiša, gan noturības, gan lietošanas ērtuma ziņā. Pateicoties platajai otiņai, tā var kļūt arī par lielisku laku kāju nadziņiem!

4 komentāri:

  1. Krāsa jau nu izskatās tik ļoti sulīga, un ja pietiek tikai ar vienu kārtu, tas jau vispār tad ir liels +, jo lielākajai daļai vajag tomēr divas, lai varētu redzēt nagu lakas patieso toni!:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, krāsa tiešām ļoti sulīga. Bet diemžēl kamera īsto tonīti neuzķēra (kā vienmēr). Dzīvē tas ir nu ļoti skaists :)) Jau saņēmu dažus jaukus komplimentus!

      Dzēst
  2. Tiešām, ja pietiek ar vienu kārtu un ātri nožūst, manās acīs ideāla laka! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā tiešām ir! Kā jau teicu, ideāli piemērota, ja ātri jāsalasās uz kādu pasākumu :)

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...