otrdiena, 2012. gada 8. maijs

Nadziņi kā konfektes! + mammas triks


Tieši šādu epitetu izpelnījās mani šodienas nadziņi no drauga. Vispār, tos vīriešu komentārus par meiteņu lietām varētu apkopot un izdot grāmatā. Nu kaut vai Velvet Mimosas minētais incidents šeit.

Lūk arī es, drauga iedvesmota, nolēmu atrādīt savu, nu jau gadu veco, Models Own limitetās kolekcijas nagu laku Lilac Lite no Pro sērijas. Ar ko šī Pro sērija atšķiras no parastās, izņemot cenu, man nav skaidrs. Noturība abām ir līdzīga (kas svārstās atkarībā no toņa), pārklājuma intensitāte arī. Varbūt vienīgi Pro sērijā ir daudzveidīgāks toņu klāsts, bet tas arī viss. Par models Own brendu jau runāju šeit. Arī šī nagu laka, pasakainajā, vasarai tik ļoti piemērotajā tonī, ietver sevī visas labās zīmola īpašības. Tā ir diezgan noturīga (piecas dienas turas stabili), klājas vienmērīgi, pietiek pat ar vienu kārtu un diezgan ātri nožūst.

Runājot par noturību, vēlos dalīties ar jums vienā knifiņā, ko man iemācīja mamma, kas ir liela nagu laku mīļotāja :) Kā zināms, parasti nagu lakas mēdz nodrupt, sākot no galiņiem. Tad lūk, lai šo procesu kaut nedaudz palēlinātu, mamma iesaka krāsojot nagu, ar otiņu nedaudz pārvilkt pāri pašam galiņam, it kā "aizlokot" laku gar nagu. Varbūt daudzām no jums tas nav nekāds jaunums un jūs to aktīvi izmantojat praksē, man gan tas bija atklājums, kas, kā man liekas, tiešām darbojas!

Nenodrūpošas jums nagu lakas un līdz nākamajai tikšanās reizei! :)

11 comments:

  1. Es tā arī vienreiz izdarīju, bet nolupa vēl ātrāk, jo kaut kā aizķērās un nolupa, bet tas iespējams tāpēc, ka rotiņas taisīju un tur daudz ar pirkstu galiem jādara :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kā tu tikko mani diskreditēji :D Jā, droši vien tas padoms nav universāls. Atkarīgs no pašas lakas un no tā, ko dari ar nadziņiem :)

      Dzēst
    2. Piedod :D
      Bet ir kam tas strādā :) padoms nav slikts :)

      Dzēst
  2. Gribu uzslavēt tevi par burvīgo tava bloga dizainu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Man prieks, ka patīk! Ņēmu vērā jūsu ieteikumus :)

      Dzēst
  3. Sveika!

    Tu arī tiec nominēta uz Liebster Award! Atvaino, ka aizsērēju te pie komentāriem:D

    AtbildētDzēst
  4. burrrrveliigs bloga dizains. :))*

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...