svētdiena, 2012. gada 13. maijs

Mini Haul

Jau kopš diezgan ilga laika atļāvos nedaudz pašopingot un nodomāju atrādīt jums rezultātu. No sākuma iegriezos smaržu, aromātu un pārspīlēti sajūsminātu pārdevēju valstībā - veikalā Lush, lai sapirktu dāvaniņas un kādu mazumiņu arī sev. Es nesaprotu, kā viņiem izdodas atlasīt tādu personālu, jo visās pilsētās, kur esmu bijusi Lush pārdevējas, liekas, ir ekstāzē. Varbūt viņas ietekmē apkārt valdošās smaržas? :)


Augstāk bildē visiem zināmais, ēdamais lūpu skrubis Bubblegum ar neiedomājamu smaržu, kas izlietojas divreiz ātrāk, ja nonāk kādas īpaši izsalkušas kārumnieces rokās. Tikai tāpēc, ka tas tik patīkami smaržo un garšo, es to lietoju divreiz dienā, bet, ja godīgi, tad atšķirību nejūtu. Cik manas lūpas bija maigas pirms tā lietošanas, tik arī pēc tā. Manuprāt, tas ir ne tik funkcionāls, cik patīkams produkts, bet tas ir tikai mans viedoklis. Nedaudz atkāpjoties no tēmas, es ievēroju, ka nekas tā nemitrina un nedziedina lūpas kā ārstu ieteiktie 2 litri ūdens dienā.


Nākamais no Lush ir Silky Stockings ķermeņa krāsa, ko nopirku eksperimentam, lai pārliecinātos, vai produkts atbilst savam skaļajam nosaukumam. Pie mums vēl ir vēss, tāpēc nezinu, kā šī visa padarīšana izskatīsies uz kājām, bet uz vaigu kauliem un dekoltē izskatās un smaržo brīnišķīgi. Tas ir skaists, nedaudz sārts hailaiteris, ko diemžēl mana kamera īpaši labi neuzķēra.



Nākamais ir Simple Pleasures piecu mini nagu laku komplektiņš jautrās krāsās, ko nopirku kā dāvanu mazajai māsīcai. Uz iepakojuma norādīts, ka nagu lakas ir ar smaržu, redzēsim, vai tā arī būs.


Pirkums, par ko man ir vislielākais prieks, kā par jebkuru izdevīgi iegādātu un kvalitatīvu produktu, ir Sally Hansen Instant-Dri Fast Dry Nail Color. Komplektā ir divas nagu lakas ļoti piesātinātā avenes ar pienu tonī un viena vienkārši burvīga sarkana nagu laka. Par šīm lakām noteikti sekos plašāks raksts, jo tām ir viena īpašība, ko vēlos jums parādīt :)

No kosmētikas tas tā ka būtu viss, zemāk ir divas jaunas lietiņas garderobes atsvaidzināšanai.




Ceru, ka šāda tipa raksts jums patika un pārāk negarlaikoja :)

14 comments:

  1. Man šķiet, ka 2x dienā ar lūpu skrubi ir pārāk daudz, varbūt arī tādēļ neko nejūt, es lietoju kādas 2x nedēļā, un tad, ja ir kaut kādas beigtās ādas, tās diezgan labi aiziet nost.

    Un pārējie pirkumiņi ir ļoti simpātiski! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tu protams dari pareizāk, skrubējot lūpas tikai 2x nedēļā, bet es vienkārši nevaru noturēties. Tā skrubja smarža man ir kā kaķim baldriāns :)

      Dzēst
    2. Attaisi bundžiņu un osti! :D

      Dzēst
  2. Atbildes
    1. Paldies, "dzīvē" krāsa ir nedaudz piesātinātāka, bet kamera to atkal neuzķēra :)

      Dzēst
  3. Kā tas izpaužas, kad pārdevējas ir ekstāzē? Būs jāiet uz Lush veikalu skatīties! :D
    Raksts ļoti jauks un interesants, gribu redzēt kā SH lakas izskatās uz nagiem. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. :D "Ekstāzē" tas ir tuvākais vārds, ko man izdevās sameklēt, lai aizstātu "extremely excited." Pārdevējas vienkārši fano par visiem produktiem un, pirms dot man pasmaržot, smaržo pašas, aizver acis un izplūst laimīgā platā smaidā :)) Nezinu, kā citiem, bet man tas liekas visai amizanti :)
      Par SH rakstiņš jau top!

      Dzēst
    2. Nez, diemžēl neko tādu Latvijā nemanīju, pēdējo reizi kad biju, viņas vēl ilgi nevarēja izlemt, kas ies izmainīs manu naudiņu, jo kasē atlikuma nebija.

      Dzēst
    3. Latvijas Lush neesmu bijusi, bet tā situācija diez gan smieklīga: -Tu ej! -Nē, pati ej! :D

      Dzēst
  4. Msn patīk šāda veida raksti! Jauns pārtikas produkts - lūpu skrubis no Lush:D
    Tās kurpītes tik pavasarīgas un vieglas, glītas tik tiešām!:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Man arī kurpītes iepatikās no pirmā acu skatiena, jo tieši meklēju šādas balerīnas ar nelielu papēdīti :)

      Dzēst
  5. Krekliņš ļoti skaists+ kičīgs :)
    Un Simple Pleasures mazās nagu lakas ideālas priekš meitenēm, kuras īpaši nadziņus nekrāso. Jo bieži vien ir tā, ka lielie bundulīši sabiezē, kaut arī vēl neesi tikusi līdz beigām... Un vēl, kas- lieliski priekš ceļošanas.:))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es pat nebiju iedomājusies, ka tās var noderēt ceļā :) Paldies par ideju.

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...