svētdiena, 2012. gada 27. maijs

GlossyBox May 2012 vilšanās

Izskatās, ka maijs manā blogā nebūs tik bagāts ar ierakstiem kā aprīlis. Pie vainas noteikti saulainais laiks un vasaras tuvuma jausma, kas uzturēšanos svaigā gaisā padara patīkamāku nekā nīkšanu pie datora.

Uz šo ierakstu mani pamudināja GlossyBox paciņas saņemšana. Šomēnes GB kļuva vecāka par gadu un par godu šim notikumam apdāvina savus klientus ar dzimšanas dienas dāvanām. Katru dienu viņu FB mājaslapā notiek izloze ar iespēju laimēt noderīgas lietiņas. Lieki teikt, ka uz dzimšanas dienas mēneša kārbiņu tika liktas lielas cerības. Bet te nu tā ir, manuprāt, sliktāka nekā iepriekšējos mēnešos.


1) Lolita Lempicka smaržu paraudziņi. Patīkams aromāts, bet atmiņā nav īpaši paliekošs. Joprojām palieku uzticīga savām Lanvin Eclat :)


2) Eldora mākslīgās skropstas - ļoti vēlējos izmēģināt kaut ko tamlīdzīgu, bet taču ne tādu! Tās ir pilnībā nosētas ar sudraba mirdzumiņiem un nav piemērotas ne ikdienai, ne arī kuram katram pasākumam. Draugs tās ieteica atlikt līdz Ziemassvētku karnevālam. Būs jāpaklausa :)
http://www.nobleisle.com
3) Noble Isle dušas želeja Summer Rising - ļoti patīkams ziedu aromāts ar ērķšķogu un elderberry (ja kāda zina tulkojumu, lūdzu apgaismojiet :) ) ekstraktiem. Man ļoti patīk šādas miniatūras dušas želejas - perfekti noder atvaļinājumā, kad jālido tikai ar rokas bagāžu un  maksimāli atļautais līdzi ņemamo šķidrumu tilpums ir tikai 100ml.
http://jo-beautyandthebooks.blogspot.co.uk/2012/05/glossybox-birthday-box-may-review.html
4) Osmo Berber Oil ar arganas eļļu - vienīgais produkts, par kuru esmu stāvā sajūsmā! Jau sen vēlējos izmēģināt Argan oil brīnišķīgo efektu uz saviem matiem. Pirmais tests notika jau šodien, jāpalieto vēl nedaudz, lai saprastu, vai ir rezultāts. Bet tā smarža ir vienkārši neaprakstāma!


5) GlossyBox spogulītis - ļoti lakonisks dizains ar palielināmo stiklu. Lieliski aizvietos manu veco spogulīti.

Summējot visu kopā: divi smaržu paraudziņi, kurus var dabūt par brīvu, skropstas, kuras nevaru lietot un trīs vērtīgāki produkti. Jebkurš loģiski domājošs cilvēks atteiktos no šī pakalpojuma, bet tikai ne es. Man vienmēr liekas, ka nu nākamā kastīte būs kaut kas īpašs.. :)

8 komentāri:

  1. Glossyboxam aizpilda anketu, kurā pastāsta par ādas tipu, kādiem līdzekliem priekšroka utt ?

    Es pamanīju ka feeluniqboxa vairāk nav , tik žēl , to jau garsījos pasūtīt caur Uk draugu un pēkšņi nevar :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Naktsmeita, es tev nosūtīju savu kastīti, ja! :P

      Dzēst
    2. Jā ir tāds profils, tikai viņi to maz ņem vērā. Jaunām meitenēm sūta anti-age produktus :)

      Runā, ka feelunique bija laba, bet diemžēl vairs nepastāv.

      Dzēst
  2. Tiešām, kaut kāda kastīte šoreiz nabadzīgāka, bet, cik atceros no citām diskusijām, viņi to skaidro ar piegādātājiem, jo daudzi no tiem līdz pēdējam brīdim neapstiprina dalību, vai izsūta preci par vēlu, protams, tam nav attaisnojuma! Bet jums forši, ka jums ir tāda ekstra, mums nemaz pat tādas nav! :)

    AtbildētDzēst
  3. elderberry- plūškoka ogas

    AtbildētDzēst
  4. Iesaku pameginat Amarya beauty box. Nekad neesmu vilusies vinu atsutitajos produktos.

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...