piektdiena, 2012. gada 4. maijs

Glossy Box April 2012


Beidzot saņēmu savu ilgi gaidīto aprīļa Glossy Box paciņu! Šoreiz ražotāji izvēlējās videi draudzīgu kārbiņu, kas veltīta Zemes mēnesim. Kārbiņas noformējums ir atbilstošs - tā izgatavota no bio degradējama materiāla, kas nenodara kaitējumu apkārtējai videi un noformēta neitrālos, brūnos toņos. Kā jau tas būtu noprotams, arī visi produkti ir organiski.


Sākšu pēc kārtas:


1) Rouge&Figs lūpu, sejas un ķermeņa balzams Rambling Rose. Viens no maniem favorītiem šajā paciņā. Pilnīgi dabīgs, bez naftas pārstrādes produktiem un vazelīna, tas lieliski mitrina lūpas un brīnišķīgi smaržo. Arī iepakojums ir pārdomāts - maza bundžiņa vintage stilā. Mani iebildumi ir no praktiskā viedokļa: pirmkārt, balzams nav ekonomisks, otrkārt, to nav iespējams ņemt līdzi, jo tas uzklājas ar pirkstu un katru reizi pirms lietošanas skriet un mazgāt rokas arī nav prātīgi. Tomēr, ja tas ir iepaticies, feelunique.com to var iegadāties dažādos aromātos ar 20% atlaidi, ievadot kodu "FIGS20". (Spēkā līdz 20.05.2012)




2) Caudalie Vinosource SOS Thirst Quenching serums - neskatoties uz niecīgo 10 ml tilpumu, pietiek ilgam laikam. Viegls, pasakaini klājas, mitrina, atsvaidzina. Ko vēl vairāk var vēlēties?

3) Kai smaržīgā eļļa - ražotājs apgalvo, ka uz katra cilvēka aromāts ir savādāks. Varbūt. Ar to iesmērējusies es smaržoju kā veca tante. Nav pārsteigums, ka šis produkts manos favorītos nudien neietilpst.


4) Ayuuri Natural Coconut dušas želeja. Lai gan pilna apjoma produkts, tā atrašanos "dabīgajā" paciņā es nesapratu. Vai dušas želeja ar SLS var skaitīties organiska?


5) Inika zīmulis nr.12 Purple Minx. Ar šo zīmuli Glossy Box trāpīja tieši desmitniekā. Es jau kādu laiku biju skaista plūmju toņa zīmuļa meklējumos. Beidzot to arī ieguvu, pie tam vēl arī 100% organisku.


7 komentāri:

  1. Šo komentāru ir noņēmis autors.

    AtbildētDzēst
  2. tas figs&rouge balzams ir perfekts! man vismaz ļoti patīk. citas smaržas gan neatbalstu, pieturos pie klasiskā piparmētru/tējas koka. es viņu parasti lietoju uz nakti kā lūpu balzamu un arī, ja ir kādas sausākas vietas. kad biju saķērusi iesnas, man bija ļoti apsārtis, sūrstošs un arī sauss deguns, bet pasmērēju šo balzamu uz nakti un jau pēc pirmās reizes lielas izmaiņas. viennozīmīgs favorīts!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Varbūt, kamēr ir atlaide, varētu izmēģināt arī piparmētru, kaut gan man labāk patīk visas saldās garšas :)

      Dzēst
  3. Kā iespējams saņemt glossy-box? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pakalpojums darbojas tikai UK un Īrijā. Uz Latviju vēl diemžēl nesūta. Ja atrodies kādā no šīm valstīm, tad var pieteikties šeit :)

      http://www.glossybox.co.uk/

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...