trešdiena, 2014. gada 25. jūnijs

Jaunpienācēji - Marc Jacobs, Garnier, Essie, L'Oreal, Orly, Paul Mitchell un Eyeko


Līdz ar vasaras iestāšanos, pārmaiņas notiek arī kosmētiskajās rindās. Šoreiz neliela atskaite par jaunpienācējiem:


Marc Jacobs "Dot" (50ml, £50) biz biz mārīte atlido no upeņu krūma, sev līdzi atnesot medainu putekšņu smaržu - tādas asociācijas raisa šis vieglais, ogainais aromāts. Apkārtējos nesmacē un neuzbāžas ar smaržu mākoņiem, tāpēc būs labi piemērots karstai vasaras dienai atpūtai vai darbam.

L'Oreal 851 Nouvelle Vague
Nagu laku plauktā ziemas ķiršus nomaina maigie pasteļi no Orly (Lift the Veil - puscaurspīdīgs līgavu rozā), Essie (Fiji - blīvs putukrējums ar tikko jaušamu ogu piejaukumu) un L'Oreal (851 Nouvelle Vague -ceriņpiens un 850 Lemon Meringue - citronu saldējums). Diemžēl svelmainais spilgto neonu laiks Anglijā vēl nav sācies (sajūtiet, cik liels izmisums, ilgas un cerība vārdā "vēl").


Matu frontē Paul Mitchell duets (300ml+300ml, £21.95, LookFantastic) matu izturības palielināšanai tika iegādāts, jo pavasarī es ievēroju, ka mani mati nevis izkrīt, bet nolūst vietās, kur vēl saglabājušās pēdas no balināšanas, tāpēc arī kā pie salmiņa pieķēros vārdam "izturība" Paul Mitchell Strenght sērijā. Gandrīz iztukšojot abus iepakojumus, novēroju, ka mati tik tiešām kļuvuši elastīgāki un mazāk cieš no mehāniskas iedarbības.

Garnier Summer Body (250ml, £5.10) ir gada kosmētiskais "smirdulis". Tas ir ķermeņa krēms ar nelielu paštonējošā līdzekļa piejaukumu, kas sniedz ļoti, ļoti delikātu saules skartas ādas iespaidu, ātri iesūcoties un neatstājot nekādas nodevīgas švīkas. Šajā ziņā mani viss apmierina, bet mājās man ir arī citi jutīgāki deguni, kas pēc manas iesmērēšanās vēdina istabas. Pati tik traki tā smaržu neizjūtu, bet lieku reizi pirms iziešanas no mājas ar to ziesties neriskēju.

Visbeidzot arī kāds nebijis manu skaistumplauktu iemītnieks - skropstu uzliecējs no Eyeko (€14.00). Atzīšos godīgi - šis pirkums bija vairāk tāda kā krustiņa ievilkšana, nevis galēja nepieciešamība, bet tā kā tas bija iekļauts kā dāvana maija Elles numurā, £3.60 pirkumu es novērtēju kā "nevar laist garām".

Paldies, ka ieskatījāties manā pirkumu somā. Ja ir kas no visa augstākminētā lietots, droši dalieties ar saviem iespaidiem! :)

6 komentāri:

  1. kā man vienmēr ir patikušas Marc Jacobs smaržu pudeles - līdz savējai vēl neesmu tikusi, jo man ar aromātiem kā ar bitēm - tad patīk, tad nepatīk. :D Un kāds ir tas skropstu uzliecējs? Labāks nekā lētā gala?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Marc Jacobs arī diezgan ilgi nevarēju izprast - patīk vai tomēr ne, bet laikam beigās tomēr paņēma dizains :P Tādas nu mēs esam! Par skropstu uzliecēju gan neprasi, tas ir mans pirmais tāda veida rīks :) It kā kaut ko dara, bet tāda elpu aizraujoša efekta nav, lai tērētu tam dārgās minūtes no rīta.

      Dzēst
    2. man arī parasti minūtes no rītiem dārgākas par visādiem uzliecējiem :D

      Dzēst
  2. kādreiz baigi lietoju skropstu atliecēju, bet tad sapratu, ka nemaz tik taisnas skropstas man no dabas nav un tāpēc tagad dodu priekšroku labāk uzliecošajām skropstām, kas dod garumu un smuki akcentē izlieku :)
    Bez šīs apjausmas, sapratu, ka nedaudz ar laiku paliek trauslas skropstu saknītes, tāpēc, ja jūti acīm diskomfortu, labāk nepārforsē ar viņu lietošanu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ņemšu vērā! :) Lai gan kā jau teicu, lai to bieži lietotu man vienkārši trūkst laika. Vairāk tādai apziņai, ja nu gadījumā karš, tad esmu bruņota!

      Dzēst
  3. Biedējošs rīks sanāk :) Nesen tieši nopirku Eyeko laineri kopā ar žurnālu. Darbā nedaudz patestēju uz rokas un iemetu somā, izlikās labs. Bet mājās tikai vienu aci kaut cik ciešami izdevās uzkrāsot, otrai nepietika jaudas. Sāku vainot sevi, domāju ka nepietiekoši cieši aizvēru vāciņu, bet izrādās, vaina ir produktā!

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...